Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Passat 8 dat blijft branden

Het onderhouden van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onverwachte kosten te voorkomen, maar zelfs als u uw auto onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen erachter te komen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Passat 8 gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst uitzoeken waar een oranje lampje op uw Volkswagen Passat 8 naar wijst, en ten tweede zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Passat 8 bekijken die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Passat 8

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen Passat 8 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal signaal lichten , laten ze zien wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). De vorm van licht waar je het meest op moet letten is de rood licht op Volkswagen Passat 8 , de waarheid is dat als je merkt dat dit soort licht op je dashboard komt, dat moet zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje kondigt meestal een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Passat 8 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Passat 8 , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem betekent. Ten slotte, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet u de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Waar vind ik de knipperzekering op Volkswagen Passat 7 ?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Passat 8

.

We zullen nu één voor één de uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen Passat 8 , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Passat 8

Als je een oranje lentevorm merkt lampje op uw Volkswagen Passat 8 , het onthult geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Passat 8

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Op dit moment is er niets alarmerends, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u remkracht en loopt u het risico andere onderdelen te vernietigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Passat 8

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Passat 8 . Let dus op bij het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Passat 8, blader dan door ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Passat 8

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Passat 8 , laat zien zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan druk heeft, denk niet twee keer na om ons artikel over het bandenspanningslampje op Volkswagen Passat 8 te raadplegen voor alle oplossingen die met dit probleem verband houden.

Oranje motorwaarschuwingslampje Volkswagen Passat 8

Deze oranje op Volkswagen Passat 8 impliceert, zoals de naam al doet vermoeden een motorprobleem op uw auto . meestal geassocieerd met injectie of vervuiling. Als u informatie wilt hebben over het motorlampje op Volkswagen Passat 8, moet u niet twee keer nadenken om ons artikel over dit probleem te raadplegen om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Passat 8

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat u door een storing in uw rijstrookcorrectiesysteem gaat , dus let goed op bochten, we raden je aan om vrij snel naar je technicus te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Passat 8

Deze oranje lampje op xXX geeft het risico aan dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat u deze vrij snel laat onderzoeken.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Passat 8

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Passat 8

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Passat 8 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als je wilt weten hoeveel kilometers je laag kunt rijden met je Volkswagen Passat 8, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lichten op Volkswagen Passat 8

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Passat 8, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er vrij snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong controleren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector