Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Scirocco dat blijft branden

Zorgen voor uw auto is iets dat we allemaal zouden moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte rekeningen te voorkomen, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw auto kunt u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard zien. In dit artikel zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Scirocco gaat aan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken waar een oranje lampje op uw Volkswagen Scirocco naar wijst, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Scirocco die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Scirocco

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volkswagen Scirocco , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). De vorm van licht waar u het meest achterdochtig over moet zijn, is de rood licht op Volkswagen Scirocco de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor recht af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje kondigt meestal een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Scirocco , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Scirocco , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem betekent. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Scirocco te repareren?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Scirocco

.

We zullen nu de een na de ander beschrijven uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen Scirocco , om u te helpen bij het vaststellen van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Scirocco

Als je een oranje lentevorm identificeert lampje op uw Volkswagen Scirocco , het duidt niet op een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Scirocco

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Scirocco

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Scirocco . Let dus op bij het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Scirocco, lees dan ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje bandenspanningswaarschuwingslampje op Volkswagen Scirocco

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Scirocco , laat zien zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, denk niet twee keer na om ons artikel over het bandenspanningslampje op Volkswagen Scirocco te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Volkswagen Scirocco

Deze oranje op Volkswagen Scirocco geeft aan zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorblokprobleem op uw auto . meestal gerelateerd aan injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Scirocco, denk niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor deze.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Scirocco ?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Scirocco

Deze oranje lampje met een slippende auto geeft aan dat u een storing in uw rijstrookcorrectiesysteem ondervindt , dus wees voorzichtig in bochten, we raden je aan om vrij snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Scirocco

Deze oranje lampje op xXX betekent dat er een risico bestaat dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functionerend bevestigingssysteem voor de gordel, laat deze dan vrij snel nakijken.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Scirocco

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Scirocco

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Scirocco , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u laag kunt rijden met uw Volkswagen Scirocco, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lichten op Volkswagen Scirocco

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Scirocco, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet ze vrij snel opmerken en hun oorsprong controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Scirocco wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector