Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen T-roc dat blijft branden

Het verzorgen van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte kosten te voorkomen, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw auto kunt u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard zien. Vandaag zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen T-roc gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst kijken waar een oranje lampje op uw Volkswagen T-roc naar wijst, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Volkswagen T-roc die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen T-roc

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen T-roc , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn over het algemeen signaal lichten , laten ze zien wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het type licht waarvan u het meest achterdochtig moet zijn, is het rood licht op Volkswagen T-roc , in werkelijkheid, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, moet je dat doen zet uw motor direct af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje geeft over het algemeen een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen T-roc , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen T-roc , het signaleert u een ernstig probleem , dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig nog steeds is gerepareerd, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje is gefixeerd maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen T-roc vervangen?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen T-roc

.

We zullen nu één voor één de uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen T-roc , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te identificeren.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen T-roc

Als je een oranje lentevorm merkt lampje op uw Volkswagen T-roc , het onthult geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen T-roc

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , laat zien van remblokslijtage . Op dit moment is er niets alarmerends, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u remkracht en loopt u het risico andere auto-onderdelen te vernietigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen T-roc

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje signaleert een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen T-roc . Let dus op bij het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als je meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen T-roc, lees dan onze inhoud over dit thema om je te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen T-roc

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen T-roc , betekent zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel niet om advies in te winnen bij onze inhoud over het bandenspanningslampje op Volkswagen T-roc voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Volkswagen T-roc

Deze oranje op Volkswagen T-roc betekent zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorblokprobleem op uw motorvoertuig . algemeen geassocieerd met injectie of vervuiling. Als u meer informatie wilt over het motorlampje op Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om advies in te winnen bij onze inhoud over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen T-roc blijft branden

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen T-roc

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig suggereert dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt Let dus goed op in bochten, wij raden u aan om vrij snel naar uw reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen T-roc

Deze oranje lampje op xXX wijst op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functionerend veiligheidsgordelsysteem, laat deze dan vrij snel onderzoeken.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen T-roc

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen T-roc

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen T-roc , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Wil je weten hoeveel kilometers je laag kunt rijden met je Volkswagen T-roc, bekijk dan onze content over dit thema.

Andere oranje lichten op Volkswagen T-roc

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen T-roc, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er vrij snel van op de hoogte zijn en de bron controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Als je meer handleidingen over de Volkswagen T-roc wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen T-roc.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector