Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Touran 2 dat blijft branden

Zorgen voor uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene rekeningen te vermijden, maar zelfs als u uw auto onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen erachter te komen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Touran 2 gaat aan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst uitzoeken waar een oranje lampje op uw Volkswagen Touran 2 naar wijst, en vervolgens zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Touran 2 bekijken die er zijn en hun betekenis.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Touran 2

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen Touran 2 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn over het algemeen alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het type licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is het rood licht op Volkswagen Touran 2 , in feite, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit licht kondigt doorgaans een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Touran 2 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Touran 2 , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto nog steeds is gerepareerd, dit in dit geval een klassiek probleem betekent. Eindelijk, als het oranje lampje is gefixeerd maar de neiging heeft om uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet je de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op Volkswagen Touran 3 ?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Touran 2

.

We zullen nu één voor één de interpretatie van de oranje lichten op uw Volkswagen Touran 2 , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Touran 2

Als je een oranje veervormig detecteert lampje op uw Volkswagen Touran 2 , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Touran 2

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet snel overwegen om uw remblokken te vervangen, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u andere auto-onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran 2

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Touran 2 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem zijn werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran 2, blader dan door onze inhoudspagina over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Touran 2

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Touran 2 , laat zien zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, denk niet twee keer na om onze inhoudspagina op het bandenspanningslampje op Volkswagen Touran 2 te raadplegen voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslampje Volkswagen Touran 2

Deze oranje op Volkswagen Touran 2 impliceert zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorprobleem op uw auto . meestal geassocieerd met injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Touran 2, denk niet twee keer na om onze inhoudspagina over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor deze.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 2 ?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran 2

Deze oranje lampje met een slippende auto geeft aan dat u een storing in uw rijstrookcorrectiesysteem ondervindt Let dus goed op in bochten, we raden je aan om snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Touran 2

Deze oranje lampje op xXX geeft het risico aan dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat u deze snel laat onderzoeken.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Touran 2

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Touran 2

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Touran 2 , het betekent dat jij zijn in reserve , je zult snel moeten tanken. Wilt u weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Touran 2 op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Andere oranje lichten op Volkswagen Touran 2

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Touran 2, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong controleren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Touran 2 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector