Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Touran 3 dat blijft branden

Het verzorgen van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene kosten te voorkomen, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw auto kunt u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard zien. Vandaag zullen we proberen u te helpen erachter te komen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Touran 3 komt op. Om dit te doen, zullen we eerst uitzoeken wat een oranje lampje op uw Volkswagen Touran 3 betekent, en ten tweede zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Touran 3 bekijken die er zijn en hun betekenis.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Touran 3

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen Touran 3 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is het rood licht op Volkswagen Touran 3 , in werkelijkheid, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, zul je dat moeten doen zet uw motor onmiddellijk af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje geeft in de meeste gevallen een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Touran 3 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Touran 3 , het informeert u over een belangrijk probleem , dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig blijft branden, het in dit geval een klassiek probleem vertoont. Ten slotte, als het oranje lampje blijft branden maar na een tijdje de neiging heeft om uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, je moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Touran 3 ?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Touran 3

.

We zullen nu de een na de ander uitleggen interpretatie van de oranje lichten op uw Volkswagen Touran 3 , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, te onderscheiden.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Touran 3

Als je een oranje lentevorm identificeert lampje op uw Volkswagen Touran 3 , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Touran 3

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustends op dit moment, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u het remvermogen en riskeert u andere auto-onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran 3

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje informeert u over een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Touran 3 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem zijn werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran 3, blader dan door ons artikel over dit thema om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Touran 3

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal bovenaan gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Touran 3 , laat zien zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over het bandenspanningslampje op Volkswagen Touran 3 voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Volkswagen Touran 3

Deze oranje op Volkswagen Touran 3 betekent zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motoreenheid probleem op uw motorvoertuig . in de meeste gevallen geassocieerd met injectie of vervuiling. Aarzel niet om voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Touran 3 advies in te winnen in ons artikel over dit probleem voor gedetailleerde oplossingen voor dit probleem.

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrische Volkswagen Touran 2 installeren?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran 3

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig suggereert dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt , dus wees voorzichtig in bochten, we raden u aan vrij snel naar uw autotechnicus te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Touran 3

Deze oranje lampje op xXX wijst op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, laat deze dan vrij snel controleren.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Touran 3

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Touran 3

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Touran 3 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Touran 3 op een laag pitje kunt maken, bekijk dan ons artikel over dit thema.

Andere oranje lichten op Volkswagen Touran 3

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Touran 3, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet ze vrij snel opmerken en hun oorsprong controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector