Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Touran dat blijft branden

Zorgen voor uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene rekeningen te voorkomen, maar zelfs als u uw auto onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen erachter te komen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Touran komt op. Om dit te bereiken, zullen we eerst zien wat een oranje lampje op uw Volkswagen Touran betekent, en vervolgens zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Touran bekijken die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Touran

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volkswagen Touran , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen signaal lichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest sceptisch over zou moeten zijn, is de rood licht op Volkswagen Touran , in werkelijkheid, als je merkt dat dit soort licht op je dashboard komt, zul je dat moeten doen zet uw motor direct af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje meldt in de meeste gevallen een belangrijke storing.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Touran , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Touran , het signaleert u een aanzienlijk probleem , dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig blijft branden, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Eindelijk, als het oranje lampje is gefixeerd maar de neiging heeft om uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet je de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Touran 3 uit?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Touran

.

We zullen nu een voor een praten over de betekenis van de oranje lampjes op uw Volkswagen Touran , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te identificeren.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Touran

Als je een oranje lentevorm identificeert lampje op uw Volkswagen Touran , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Touran

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Op dit moment is er niets verontrustends, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u remkracht en loopt u het risico andere auto-onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje signaleert een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Touran . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran, blader dan door onze inhoud over dit thema om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Touran

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Touran , betekent zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, denk niet twee keer na om onze inhoud over het bandenspanningslampje op Volkswagen Touran te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Volkswagen Touran

Deze oranje op Volkswagen Touran impliceert zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorblokprobleem op uw motorvoertuig . in de meeste gevallen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Touran, denk niet twee keer na om onze inhoud over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor deze.

Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 3 ?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Touran

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig betekent dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem ondervindt Let dus goed op in bochten, wij raden u aan om vrij snel naar uw monteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Touran

Deze oranje lampje op xXX duidt op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, laat deze dan vrij snel controleren.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Touran

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Touran

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Touran , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Touran op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze content over dit thema.

Andere oranje lichten op Volkswagen Touran

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Touran, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er vrij snel van op de hoogte zijn en de bron controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Wil je meer gidsen over de Volkswagen Touran, ga dan naar onze Volkswagen Touran categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector