Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Transporter 4 dat blijft branden

Het verzorgen van uw voertuig is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene kosten te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig kunt u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard zien. Vandaag zullen we proberen u te helpen erachter te komen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter 4 gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst zien wat een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter 4 betekent, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter 4 die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Transporter 4

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan zenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 4 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn over het algemeen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het type licht waar je het meest sceptisch over moet zijn, is de rood licht op Volkswagen Transporter 4 , de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor recht af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje geeft over het algemeen een noodzakelijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Transporter 4 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Transporter 4 , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig vast blijft staan, dit in dit geval duidt op een klassiek probleem. Ten slotte, als het oranje lampje vast is maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Transporter 5 op te lossen?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter 4

.

We zullen nu één voor één de uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 4 , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, te onderscheiden.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Transporter 4

Als je een oranje lentevorm identificeert lampje op uw Volkswagen Transporter 4 , het toont geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Transporter 4

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit punt, maar u moet snel overwegen om uw remblokken te vervangen, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u het vernietigen van andere auto-onderdelen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 4

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Transporter 4 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 4, lees dan onze inhoudspagina over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Transporter 4

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die aan de bovenkant niet volledig gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Transporter 4 , betekent zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, denk niet twee keer na om onze inhoudspagina op het bandenspanningslampje op Volkswagen Transporter 4 te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslampje Volkswagen Transporter 4

Deze oranje op Volkswagen Transporter 4 impliceert zoals de naam suggereert dat je ervaart een motorprobleem op uw motorvoertuig . algemeen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u informatie wilt hebben over het motorlampje op Volkswagen Transporter 4, moet u niet twee keer nadenken om onze inhoudspagina over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen hiervoor.

Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Transporter

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 4

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig suggereert dat u een storing heeft in uw rijstrookcorrectiesysteem Wees dus voorzichtig in bochten, we raden u aan om snel naar uw reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Transporter 4

Deze oranje lampje op xXX impliceert een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd in geval van een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, denk eraan om deze snel te laten controleren.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Transporter 4

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Transporter 4

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Transporter 4 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u laag kunt rijden met uw Volkswagen Transporter 4, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Transporter 4

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 4, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector