Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Transporter 5 dat blijft branden

Uw auto onderhouden is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene rekeningen te vermijden, maar zelfs als u uw auto onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter 5 komt op. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst zien wat een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter 5 betekent, en ten tweede zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter 5 bekijken die er zijn en hun betekenis.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Transporter 5

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 5 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn over het algemeen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest op moet letten is het rood licht op Volkswagen Transporter 5 , in feite, als je dit soort licht op je dashboard ziet, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje meldt over het algemeen een essentiële storing.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Transporter 5 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Transporter 5 , het signaleert u een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig blijft branden, dit in dat geval een klassiek probleem suggereert. Eindelijk, als het oranje lampje blijft branden maar de neiging heeft om uit te gaan na een hoewel het een stealth-probleem wordt genoemd, moet je de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter 5

.

We zullen nu een voor een praten over de interpretatie van de oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 5 , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Transporter 5

Als je een oranje lentevorm identificeert lampje op uw Volkswagen Transporter 5 , het duidt niet op een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Transporter 5

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Op dit moment is er niets verontrustends, maar u moet snel overwegen om uw remblokken te vervangen, anders verliest u remkracht en loopt u het risico andere onderdelen te vernietigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 5

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje signaleert een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Transporter 5 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als je meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 5, blader dan door onze inhoudspagina over dit thema om je te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Transporter 5

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Transporter 5 , toont zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel dan niet om onze inhoudspagina op het bandenspanningslampje op Volkswagen Transporter 5 te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslampje Volkswagen Transporter 5

Deze oranje op Volkswagen Transporter 5 impliceert, zoals de naam al doet vermoeden een motorprobleem op uw motorvoertuig . meestal gerelateerd aan injectie of vervuiling. Aarzel niet om voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Transporter 5 onze inhoudspagina over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor dit probleem.

Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Transporter, wat kan ik doen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 5

Deze oranje lampje met een uitglijdend motorvoertuig betekent dat u door een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem gaat , dus wees voorzichtig in bochten, we raden u aan om snel naar uw technicus te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Transporter 5

Deze oranje lampje op xXX wijst op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, laat deze dan snel controleren.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Transporter 5

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Transporter 5

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Transporter 5 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Wilt u weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Transporter 5 op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze inhoudspagina over dit thema.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Transporter 5

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 5, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet zich er snel van bewust zijn en hun bron verifiëren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector