Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Transporter 6 dat blijft branden

Het onderhouden van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorziene rekeningen te voorkomen, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw auto kunt u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard zien. Vandaag zullen we proberen u te helpen ontdekken waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter 6 komt op. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken waar een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter 6 naar wijst, en ten tweede zullen we de verschillende oranje lampjes op de Volkswagen Transporter 6 bekijken die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Transporter 6

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 6 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is het rood licht op Volkswagen Transporter 6 , in werkelijkheid, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje kondigt meestal een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Transporter 6 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Transporter 6 , het waarschuwt u voor een aanzienlijk probleem , dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig nog steeds is gerepareerd, dit in dit geval een klassiek probleem betekent. Als het oranje licht vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, en u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter 6

.

We zullen nu één voor één de uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 6 , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, te onderscheiden.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volkswagen Transporter 6

Als je een oranje lentevorm merkt lampje op uw Volkswagen Transporter 6 , het duidt niet op een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Transporter 6

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , laat zien van remblokslijtage . Op dit moment is er niets alarmerends, maar u moet er vrij snel over nadenken om uw remblokken te vervangen, anders verliest u remkracht en loopt u het risico andere auto-onderdelen te vernietigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 6

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Transporter 6 . Let dus op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 6, blader dan door ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Transporter 6

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal bovenaan gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Transporter 6 , laat zien zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over het bandenspanningslampje op Volkswagen Transporter 6 voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Volkswagen Transporter 6

Deze oranje op Volkswagen Transporter 6 betekent zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorblokprobleem op uw motorvoertuig . meestal geassocieerd met injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Transporter 6, aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Transporter 6 uitschakelen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter 6

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig betekent dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem ondervindt , dus wees voorzichtig in bochten, we raden je aan om vrij snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Transporter 6

Deze oranje lampje op xXX wijst op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, zorg ervoor dat deze vrij snel wordt gecontroleerd.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Transporter 6

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Transporter 6

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Transporter 6 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Wil je weten hoeveel kilometers je laag kunt rijden met je Volkswagen Transporter 6, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Transporter 6

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter 6, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er vrij snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6 in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector