Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volkswagen Transporter dat blijft branden

Onderhoud van uw voertuig is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onverwachte kosten te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter komt op. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op uw Volkswagen Transporter betekent, en ten tweede zullen we praten over de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volkswagen Transporter

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht aan u kan doorgeven. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie is ingeschakeld door de bestuurder (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar je het meest achterdochtig over moet zijn, is de rood licht op Volkswagen Transporter , in werkelijkheid, als je merkt dat dit soort licht op je dashboard komt, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje kondigt in de meeste gevallen een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Transporter , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Transporter , het informeert u over een ernstig probleem , dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig blijft branden, dit in dit geval een klassiek probleem aangeeft. Eindelijk, als het oranje lampje is gefixeerd maar na een tijdje de neiging heeft om uit te gaan, staat dit bekend als een stealth-probleem, je zult de evolutie van deze schade moeten volgen om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Slechte geur in de airconditioning Volkswagen Transporter

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Transporter

.

We zullen nu een voor een praten over de betekenis van de oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.

Oranje veervormige indicator op Volkswagen Transporter

Als je een oranje lentevorm merkt lampje op uw Volkswagen Transporter , het toont geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Transporter

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Op dit moment niets verontrustends, maar u moet snel overwegen om uw remblokken te vervangen, in elk ander geval verliest u remkracht en loopt u het risico andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje informeert u over een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Transporter . Let dus op bij het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem zijn werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter, lees dan onze inhoud over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volkswagen Transporter

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Transporter , betekent zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel niet om onze inhoud te raadplegen over het bandenspanningslampje op Volkswagen Transporter voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motorblok Volkswagen Transporter

Deze oranje op Volkswagen Transporter betekent zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorblokprobleem op uw motorvoertuig . in de meeste gevallen geassocieerd met injectie of vervuiling. Voor informatie over het motorlampje op Volkswagen Transporter, aarzel niet om onze inhoud over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor dit probleem.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Transporter 4, wat te doen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Transporter

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig betekent dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem ondervindt Let dus goed op in bochten, we raden je aan om snel naar je automonteur te gaan.

Oranje airbaglampje op Volkswagen Transporter

Deze oranje lampje op xXX betekent dat er een risico bestaat dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functionerend bevestigingssysteem voor de gordel, laat deze dan snel nakijken.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volkswagen Transporter

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volkswagen Transporter

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Transporter , het betekent dat jij zijn in reserve , je zult snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Transporter op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Transporter

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Transporter, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong controleren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Transporter nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector