Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje lampje Volvo Xc40 dat blijft branden

Het onderhouden van uw voertuig is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte rekeningen te voorkomen, maar zelfs als u uw voertuig onderhoudt, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Volvo Xc40 gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op uw Volvo Xc40 betekent, en vervolgens zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op de Volvo Xc40 die er zijn en hun uitleg.

Betekenis oranje knipperlicht Volvo Xc40

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volvo Xc40 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen signaal lichten , laten ze zien wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waarvan u het meest achterdochtig moet zijn, is het rood lampje op Volvo Xc40 , in werkelijkheid moet je dit soort licht op je dashboard herkennen zet uw motor onmiddellijk af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje kondigt in de meeste gevallen een essentiële storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volvo Xc40 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volvo Xc40 , het waarschuwt u voor een belangrijk probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem suggereert. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft maar de neiging heeft om uit te gaan nadat het een stealth-probleem wordt genoemd, moet je de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volvo Xc40 keycard?

De verschillende oranje lampjes op de Volvo Xc40

.

We zullen nu één voor één uitleggen wat de interpretatie van de oranje lampjes op uw Volvo Xc40 , om u te helpen bij het vaststellen van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige richtingaanwijzer op Volvo Xc40

Als je een oranje veervormig detecteert lampje op uw Volvo Xc40 , het onthult geen probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volvo Xc40

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Op dit moment niets verontrustends, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, anders verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volvo Xc40

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volvo Xc40 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem zijn werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op de Volvo Xc40, blader dan door ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje bandenspanning op Volvo Xc40

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volvo Xc40 , betekent zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel over het bandenspanningslampje op de Volvo Xc40 voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslampje Volvo Xc40

Deze oranje op Volvo Xc40 impliceert, zoals de naam al doet vermoeden een motorprobleem op uw auto . in de meeste gevallen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op de Volvo Xc40, aarzel niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volvo Xc40 verwijderen?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volvo Xc40

Deze oranje lampje met een slippende auto geeft aan dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem Let dus goed op in bochten, we raden je aan om snel naar je reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbaglampje op Volvo Xc40

Deze oranje lampje op xXX wijst op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd in geval van een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, zorg ervoor dat deze snel wordt gecontroleerd.

oranje waarschuwingslampje stuurbekrachtiging op Volvo Xc40

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlampje Volvo Xc40

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volvo Xc40 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Wilt u weten hoeveel kilometers u met uw Volvo Xc40 laag kunt rijden, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Volvo Xc40

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volvo Xc40, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong controleren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als u meer handleidingen over de Volvo Xc40 wenst, ga dan naar onze categorie Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector