Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Volkswagen Passat die blijft branden

Zorgen voor uw voertuig is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte rekeningen te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig kan het zijn dat u nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard ziet. Vandaag proberen we je te helpen ontdekken waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Passat gaat aan. Om dit te bereiken, zullen we eerst uitzoeken waar een oranje lampje op uw Volkswagen Passat naar wijst, en vervolgens zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Passat bekijken die er zijn en hun betekenis.

Betekenis van oranje lichtindicator Volkswagen Passat

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volkswagen Passat , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar u het meest sceptisch over moet zijn, is het rood licht op Volkswagen Passat , in werkelijkheid, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, zul je dat moeten doen zet uw motor onmiddellijk af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje kondigt in de meeste gevallen een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Passat , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Passat , het waarschuwt u voor een aanzienlijk probleem , dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft staan, dit in dit geval een klassiek probleem impliceert. Ten slotte, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, staat dit bekend als een stealth-probleem, u moet de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Passat 7 aan te zetten?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Passat

.

We zullen nu één voor één uitleggen wat de uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen Passat , om u te helpen bij het vaststellen van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige indicator op Volkswagen Passat

Als je een oranje veervormig detecteert licht op uw Volkswagen Passat , het duidt niet op een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Passat

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit punt, maar u moet snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslicht op Volkswagen Passat

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Passat . Let dus op bij het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem zijn werk niet doet. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Passat, lees dan ons artikel over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Volkswagen Passat

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die aan de bovenkant niet volledig gesloten is en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Passat , betekent zoals de naam aangeeft dat u een of meer van uw banden een gebrek aan spanning heeft, aarzel dan niet om ons artikel over het bandenspanningslampje op Volkswagen Passat te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Volkswagen Passat

Deze oranje op Volkswagen Passat betekent omdat de naam suggereert dat je doorgaat een motorprobleem op uw auto . in de meeste gevallen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Passat, aarzel niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor dit probleem.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Passat 8 updaten?

Oranje ESP-waarschuwingslicht op Volkswagen Passat

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat u door een storing in uw rijstrookcorrectiesysteem gaat , dus wees voorzichtig in bochten, we raden u aan om snel naar uw technicus te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Volkswagen Passat

Deze oranje lampje op xXX duidt op een risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel bevestigingssysteem voor de gordel, laat deze dan snel nakijken.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Volkswagen Passat

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Volkswagen Passat

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Passat , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u laag kunt rijden met uw Volkswagen Passat, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Passat

Uw dashboard kan mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Passat hebben, de meeste zullen u waarschuwen voor een niet-dringende storing, maar u moet er snel van op de hoogte zijn en hun oorsprong verifiëren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector