Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Volkswagen Routan die blijft branden

Het onderhouden van uw auto is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onverwachte rekeningen te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw auto ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen achterhalen waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Routan gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op je Volkswagen Routan betekent, en ten tweede zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Routan die er zijn en hun uitleg.

Betekenis van oranje lichtindicator Volkswagen Routan

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan zenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volkswagen Routan , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn in de meeste gevallen alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het soort licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is het rood licht op Volkswagen Routan , de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor onmiddellijk af gooi uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg weg en wacht tot u zich op een geschikte plaats bevindt. Dit lampje geeft in de meeste gevallen een essentiële storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Routan , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Routan , het signaleert u een belangrijk probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem betekent. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, staat dit bekend als een stealth-probleem, je zult de evolutie van deze schade moeten bekijken om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Routan?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Routan

.

We zullen nu één voor één uitleggen wat de uitleg van de oranje lampjes op uw Volkswagen Routan , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.

Oranje veervormige indicator op Volkswagen Routan

Als je een oranje veervormig detecteert licht op uw Volkswagen Routan , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het wordt momenteel geactiveerd wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Routan

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustend op dit moment, maar u moet vrij snel overwegen om uw remblokken te vervangen, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u het vernietigen van andere onderdelen.

Oranje ABS-waarschuwingslicht op Volkswagen Routan

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje geeft aan dat er een storing is in het ABS-systeem van uw Volkswagen Routan . Houd dus rekening met het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Routan, bladert u door onze inhoud over dit onderwerp om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Volkswagen Routan

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Routan betekent, zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden onder druk heeft staan, aarzel niet om advies te vragen in onze inhoud over het bandenspanning-lampje op Volkswagen Routan voor alle oplossingen die verband houden met dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Volkswagen Routan

Deze oranje op Volkswagen Routan betekent omdat de naam suggereert dat je doorgaat een motoreenheid probleem op uw auto . in de meeste gevallen geassocieerd met injectie of vervuiling. Aarzel niet om voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Routan advies in te winnen bij onze inhoud over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Stank in de airconditioner Volkswagen Routan

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volkswagen Routan

Deze oranje lampje met een slippende auto geeft aan dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem Wees dus voorzichtig in bochten, we raden u aan om vrij snel naar uw reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Volkswagen Routan

Deze oranje lampje op xXX geeft het risico aan dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze vrij snel wordt gecontroleerd.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Volkswagen Routan

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Volkswagen Routan

Indien de Het oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Routan , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Routan op een laag pitje kunt maken, bekijk dan onze inhoud over dit onderwerp.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Routan

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Routan, de meesten zullen u waarschuwen voor een niet-urgente fout, maar u moet zich er vrij snel van bewust zijn en hun oorsprong verifiëren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Routan in de categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector