Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Volkswagen Tiguan dat blijft branden

Voor uw voertuig zorgen is iets dat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onvoorspelbare kosten te vermijden, maar hoewel u onderhoud aan uw voertuig uitvoert, ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. In dit artikel proberen we je te helpen ontdekken waarom een oranje lampje op uw Volkswagen Tiguan gaat aan. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst ontdekken wat een oranje lampje op uw Volkswagen Tiguan betekent, en vervolgens zullen we de verschillende oranje lampjes op Volkswagen Tiguan bekijken die er zijn en hun uitleg.

Betekenis van oranje lichtindicator Volkswagen Tiguan

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie uit te leggen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet alleen oranje lampjes op uw Volkswagen Tiguan , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het type licht waar u het meest sceptisch over moet zijn, is het rood licht op Volkswagen Tiguan , de waarheid is dat als je dit type licht op je dashboard ziet komen, dat wel moet zet uw motor onmiddellijk af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje geeft meestal een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volkswagen Tiguan , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volkswagen Tiguan , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto nog steeds is opgelost, dit in een dergelijk geval een klassiek probleem suggereert. Eindelijk, als het oranje lampje vast is maar de neiging heeft om uit te gaan na een, hoewel dit een stealth-probleem wordt genoemd, moet u de evolutie van deze schade in de gaten houden om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Tiguan?

De verschillende oranje lampjes op Volkswagen Tiguan

.

We zullen nu een voor een praten over de betekenis van de oranje lampjes op uw Volkswagen Tiguan , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te onderscheiden.

Oranje veervormige indicator op Volkswagen Tiguan

Als je een oranje lentevorm merkt licht op uw Volkswagen Tiguan , het duidt niet op een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘opstarten . Het is alleen aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volkswagen Tiguan

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets alarmerends op dit moment, maar je moet redelijk snel overwegen om je remblokken te vervangen, anders verlies je het remvermogen en loop je het risico andere onderdelen te beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslicht op Volkswagen Tiguan

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje waarschuwt u voor een storing in het ABS-systeem van uw Volkswagen Tiguan . Houd dus rekening met het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op Volkswagen Tiguan, lees dan ons artikel over dit thema om u te helpen dit probleem te verhelpen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Volkswagen Tiguan

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volkswagen Tiguan , blijkt uit de naam die aangeeft dat u een of meer van uw banden heeft met een te lage spanning, denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over het bandenspanninglicht op Volkswagen Tiguan voor alle oplossingen voor dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Volkswagen Tiguan

Deze oranje op Volkswagen Tiguan geeft aan zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorblokprobleem op uw auto . meestal gerelateerd aan injectie of vervuiling. Voor meer informatie over het motorlampje op Volkswagen Tiguan, denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Tiguan?

Oranje ESP-waarschuwingslicht op Volkswagen Tiguan

Deze oranje lampje met een slippende auto betekent dat je een storing in je rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt Let dus goed op in bochten, we raden je aan om redelijk snel naar je monteur te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Volkswagen Tiguan

Deze oranje lampje op xXX suggereert het risico dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze vrij snel wordt gecontroleerd.

oranje stuurbekrachtigingslampje op Volkswagen Tiguan

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtigingssysteem, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlamp Volkswagen Tiguan

Indien de oranje brandstoflampje brandt op uw Volkswagen Tiguan , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Als u wilt weten hoeveel kilometers u met uw Volkswagen Tiguan op een laag pitje kunt maken, bekijk dan ons artikel over dit thema.

Andere oranje lampjes op Volkswagen Tiguan

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volkswagen Tiguan, de meesten zullen u waarschuwen voor een niet-urgente fout, maar u moet zich er vrij snel van bewust zijn en hun oorsprong controleren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Tiguan in de categorie Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector