Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Volvo XC60 die blijft branden

Voor uw auto zorgen is iets wat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw auto te maximaliseren en onvoorspelbare rekeningen te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw auto ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen begrijpen waarom een oranje lampje op uw Volvo XC60 gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst zien wat een oranje lampje op uw Volvo XC60 betekent en vervolgens zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op de Volvo XC60 die er zijn en hun uitleg.

Betekenis van oranje lichtindicator Volvo XC60

Om te beginnen zullen we proberen u de verschillende informatie te beschrijven die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volvo XC60 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn over het algemeen lichten laten zien , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is ingeschakeld (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). De vorm van licht waar u het meest voorzichtig mee moet zijn, is de rood licht op Volvo XC60 , in werkelijkheid, als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, zul je dat moeten doen zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit licht kondigt doorgaans een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volvo XC60 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volvo XC60 , het waarschuwt u voor een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw motorvoertuig vast blijft staan, dit in dit geval een klassiek probleem suggereert. Ten slotte, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, u zult de evolutie van deze schade moeten volgen om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Volvo XC60 DIE problemen hebben met stationair draaien

De verschillende oranje lampjes op de Volvo XC60

.

We zullen nu een voor een praten over de uitleg van de oranje lampjes op uw Volvo XC60 , om u te helpen de fout of het probleem waarmee u worstelt te onderscheiden.

Oranje veervormige indicator op Volvo XC60

Als je een oranje veervormig detecteert licht op uw Volvo XC60 , het duidt niet op een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volvo XC60

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustends op dit moment, maar u moet vrij snel nadenken over het vervangen van uw remblokken, in elk ander geval verliest u het remvermogen en riskeert u het vernietigen van andere auto-onderdelen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volvo XC60

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje geeft aan dat er een storing is in het ABS-systeem van uw Volvo XC60 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op de Volvo XC60, gaat u naar onze inhoudspagina over dit thema om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Volvo XC60

Dit licht wordt gesymboliseerd door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volvo XC60 , laat zien zoals de naam al aangeeft dat u een of meer van uw banden onder spanning heeft. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina over het bandenspanning-lampje op de Volvo XC60 te raadplegen voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje motorwaarschuwingslicht Volvo XC60

Deze oranje op Volvo XC60 geeft aan zoals de naam suggereert dat je tegenkomt een motorprobleem op uw motorvoertuig . algemeen gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u meer wilt weten over het motorlampje op de Volvo XC60, moet u niet twee keer nadenken om onze inhoudspagina over dit probleem te raadplegen voor gedetailleerde oplossingen voor dit probleem.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op de Volvo XC60?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volvo XC60

Deze oranje lampje met een wegglijdend motorvoertuig suggereert dat u een storing van uw rijstrookcorrectiesysteem tegenkomt , dus wees voorzichtig in bochten, we raden u aan om vrij snel naar uw autotechnicus te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Volvo XC60

Deze oranje lampje op xXX houdt het risico in dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat u deze vrij snel laat controleren.

oranje stuurbekrachtigingslampje op de Volvo XC60

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlicht Volvo XC60

Indien de het oranje brandstoflampje brandt op uw Volvo XC60 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Wilt u weten hoeveel kilometers u laag kunt rijden met uw Volvo XC60, neem dan een kijkje op onze inhoudspagina over dit thema.

Andere oranje lampjes op de Volvo XC60

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volvo XC60, de meeste waarschuwen u voor een niet-urgente fout, maar u moet zich er vrij snel van bewust zijn en hun oorsprong verifiëren. Raadpleeg de handleiding van uw voertuig voor details over de betekenis van deze oranje lampjes op uw motorvoertuig .

Als u meer handleidingen over de Volvo XC60 wilt, ga dan naar onze Volvo XC60-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector