Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Oranje licht Volvo XC90 die blijft branden

De zorg voor uw voertuig is iets wat we allemaal moeten doen om de levensduur van uw voertuig te maximaliseren en onvoorziene kosten te vermijden, maar zelfs tijdens het onderhoud van uw voertuig ziet u mogelijk nog steeds een waarschuwingslampje op uw dashboard. Vandaag zullen we proberen u te helpen achterhalen waarom een oranje lampje op uw Volvo XC90 gaat aan. Om dit te doen, zullen we eerst kijken waar een oranje lampje op uw Volvo XC90 naar verwijst, en vervolgens zullen we het hebben over de verschillende oranje lampjes op de Volvo XC90 die er zijn en hun uitleg.

Betekenis van oranje lichtindicator Volvo XC90

Allereerst zullen we proberen u de verschillende informatie te tonen die uw oranje licht naar u kan verzenden. Er zijn niet zomaar oranje lampjes op uw Volvo XC90 , maar ook groene en rode lichten. De groene lampjes zijn meestal alarmlichten , ze geven aan wanneer een optie door de bestuurder is geactiveerd (zoals grootlicht aan of eco-modus aan). Het type licht waar u het meest op moet letten, is het rood licht op Volvo XC90 , de waarheid is dat als je dit soort licht op je dashboard ziet komen, dat moet zet uw motor recht af stop uw auto natuurlijk niet midden op de snelweg en wacht tot u op een geschikte plaats bent. Dit lampje kondigt meestal een belangrijke storing aan.

Er is nog een andere specificiteit voor de oranje lampjes van uw Volvo XC90 , ze kunnen beide zijn knippert of wordt opgelost . Als de sinaasappel lampje knippert op uw Volvo XC90 , het informeert u over een ernstig probleem, dat als het oranje lampje van uw auto vast blijft zitten, dit in dit geval een klassiek probleem vertoont. Eindelijk, als het oranje lampje vast blijft zitten maar de neiging heeft om na een tijdje uit te gaan, wordt dit een stealth-probleem genoemd, u zult de evolutie van deze schade moeten volgen om te weten of het probleem zichzelf oplost of niet.

Weiterlesen:
Hoe koplampen reinigen op Volvo XC90?

De verschillende oranje lampjes op de Volvo XC90

.

We zullen het nu een voor een hebben over de uitleg van de oranje lampjes op uw Volvo XC90 , om u te helpen bij het identificeren van de fout of het probleem waarmee u worstelt.

Oranje veervormige indicator op Volvo XC90

Als je een oranje lentevorm merkt licht op uw Volvo XC90 , betekent dit niet een probleem, maar alleen de gloeibougies ‘beginnen . Het is gewoon aanwezig op diesel motoren , en het werkt op dit moment wanneer u het contact aanzet , u moet wachten tot het dooft voordat u de motor start.

Oranje remlicht op Volvo XC90

Deze oranje cirkelvormig kijkglas omgeven door streepjes , informeert u van remblokslijtage . Niets verontrustends op dit moment, maar u moet er redelijk snel rekening mee houden dat u uw remblokken vervangt, in elk ander geval verliest u het remvermogen en kunt u andere onderdelen beschadigen.

Oranje ABS-waarschuwingslampje op Volvo XC90

Deze oranje ABS-waarschuwingslampje informeert u over een storing in het ABS-systeem op uw Volvo XC90 . Let dus goed op het remmen, het kan zijn dat het antiblokkeersysteem niet werkt. Als u meer informatie wilt over het ABS-waarschuwingslampje op de Volvo XC90, lees dan ons artikel over dit thema om u te helpen dit probleem op te lossen.

Oranje waarschuwingslampje voor bandenspanning op Volvo XC90

Dit licht wordt weergegeven door een uitroepteken in het midden van een cirkel die niet helemaal gesloten is aan de bovenkant en met puistjes aan de onderkant. Dit oranje lampje op Volvo XC90 , blijkt uit de naam die aangeeft dat u een of meer van uw banden heeft met een te lage spanning. Denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over het bandenspanning-lampje op de Volvo XC90 voor alle oplossingen met betrekking tot dit probleem.

Oranje waarschuwingslampje motoreenheid Volvo XC90

Deze oranje op Volvo XC90 impliceert, zoals de naam al doet vermoeden een motoreenheid probleem op uw auto . meestal gerelateerd aan injectie of vervuiling. Als u meer wilt weten over het motorlampje op de Volvo XC90, moet u niet twee keer nadenken om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem om gedetailleerde oplossingen voor dit probleem te krijgen.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volvo XC90?

Oranje ESP-waarschuwingslampje op Volvo XC90

Deze oranje lampje met een slippende auto geeft aan dat je een storing hebt in je rijstrookcorrectiesysteem Let dus goed op in bochten, wij raden u aan om vrij snel naar uw reparatiewerkplaats te gaan.

Oranje airbag lichtindicator op Volvo XC90

Deze oranje lampje op xXX houdt het risico in dat een airbag niet wordt geactiveerd bij een ongeval of een niet-functioneel gordelsysteem, zorg ervoor dat deze vrij snel wordt gecontroleerd.

oranje stuurbekrachtigingslampje op de Volvo XC90

Deze oranje licht duidt op een storing van uw stuurbekrachtiging, zou u meer moeite moeten hebben met het draaien van uw stuur.

Oranje brandstofmeterlicht Volvo XC90

Indien de het oranje brandstoflampje brandt op uw Volvo XC90 , het betekent dat jij zijn in reserve , zul je vrij snel moeten tanken. Wil je weten hoeveel kilometers je laag kunt rijden met je Volvo XC90, bekijk dan ons artikel over dit thema.

Andere oranje lampjes op de Volvo XC90

Uw dashboard heeft mogelijk andere oranje lampjes op uw Volvo XC90, de meeste waarschuwen u voor een niet-urgente fout, maar u moet ze vrij snel opmerken en hun oorsprong controleren. Controleer de handleiding van uw voertuig voor de betekenis van deze oranje lampjes op uw auto .

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volvo XC90, aarzel dan niet om onze Volvo XC90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector