Ontgeuring

/Ontgeuring
Ontgeuring2019-03-13T13:00:10+00:00

BAS 89Ontgeuring d.m.v. Ozon

Niets is vervelender dan elke keer in uw auto te stappen en geconfronteerd te worden met een onaangename lucht in het interieur van uw auto. Soms lijkt de auto op het eerste gezicht schoon, maar geeft de geur in de binnenkant anders aan. Roken, huisdieren, overgeven in de auto zijn slechts enkele voorbeelden van geuren die lang in de auto kunnen blijven hangen. Gelukkig is hier iets aan te doen: Een anti geur behandeling van BAS! Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 1000 behandelingen gedaan mogen wij gerust zeggen dat we expert zijn op gebied van ontgeuring van auto interieurs.

Laat ook uw auto geurvrij maken door BAS!

100tevredenheidsgarantieBelangrijk bij het bestrijden van stinkende auto-interieurs is dat de bron van het probleem eerst goed wordt aangepakt. Het heeft geen zin om de rooklucht uit een auto te verwijderen als de asbak niet eerst geleegd is. De techniek tegen geurbestrijding werkt alleen als de bron geen riekende stoffen meer bevat. Neem het zekere voor het onzekere en reserveer bij ons ook de interieurbehandeling. Wij maken uw interieur dan professioneel schoon.

Garantie:

Soms lukt het niet in één behandeling om de lucht eruit te krijgen ( dit gebeurt in +/- 5% van de gevallen ). Wij bieden u in dat geval de herhalingsbehandeling kosteloos aan.

Keer op keer succesvol bestreden geuren:

  • Braaksel,
  • Sigaretten rook en as,
  • Luchtjes van huisdieren; haren, urine,
  • Schimmel na lekkage of stank van muffe airconditioning,
  • luchtjes van de vorige eigenaar. enz enz.

Hoe werkt de behandeling:

Na een onweersbui ruikt het weer lekker fris buiten. Dit komt deels door de ozon die hierbij vrijkomt. De corona-ontladingsmethode van het ozonkanon wat wij gebruiken zorgt voor hetzelfde effect in uw autointerieur, namelijk zuivere en frisse lucht. Wij plaatsen het ozonkanon in het afgesloten interieur van uw auto en activeren de tijdschakelaar. Het ozonkanon gaat zijn werk doen: Zuurstof (O2) in het auto-interieur wordt omgezet in kleine hoeveelheden ozon (O3), die zich binden met slechte geuren en bacteriën en deze onherroepelijk vernietigt.
De slechte geuren worden niet gemaskeerd en verdoezeld maar vernietigt, zodat ze niet meer terugkomen. De ozon verspreidt zich in alle hoekjes en gaatjes en penetreert zelfs in bekleding en tapijt. De behandeling duurt 7 uur.  Na de behandeling halen wij het kanon uit de auto en ventileren het interieur. Vervolgens passen we de car-deo behandeling toe. Het resultaat is een fris ruikende ruimte!

Geweldig hoe mij auto weer heerlijk ruikt! Ik ben recent gestopt met roken, alleen die lucht hing nog in de auto.
Joop

Reserveer hier uw ontgeuringsbehandeling bij BAS:

Reserveer hier uw behandeling