Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Prijs schokdemper vervangen voor Volkswagen Passat?

Voertuigonderhoud is een aanzienlijk budget, en toch weten we allemaal dat het absoluut noodzakelijk is, we verspillen zelden honderden euro’s om versleten onderdelen te vervangen. De schokbrekers van een auto zijn daar een van. En we gaan je in dit artikel helpen om te identificeren welke prijs om de schokdempers van een Volkswagen Passat te vervangen? Om dit te doen, gaan we u eerst proberen uit te leggen wat het beste moment is om ze te vervangen, vervolgens hoeveel het kost om de schokdempers van zijn Volkswagen Passat te vervangen en ten slotte hoe u ze kunt vervangen.

Wanneer moeten de schokdempers van zijn Volkswagen Passat worden vervangen?

Voordat ik je de prijs van een schokdemper op een Volkswagen Passat , we zullen u snel de beste tijd beschrijven om ze te vervangen. Het is belangrijk om te weten dat schokdempers slijtagedelen zijn en dat ze, afhankelijk van uw gebruik van uw auto, meer of minder snel zullen slijten. Meestal wordt verwacht dat de schokdempers van een Volkswagen Passat een levensduur hebben van 80 km. Sommige afwijkingen kunnen er echter toe leiden dat u ze eerder vervangt. Als u preciezere informatie wilt over het ideale moment om deze taak uit te voeren, hebben we een specifiek artikel gemaakt om te beschrijven wanneer u de schokdempers van een Volkswagen Passat moet vervangen, denk er niet twee keer over na om advies te vragen.

Wat is de prijs om de schokdempers van uw Volkswagen Passat te vervangen?

In dit tweede deel zullen we het eindelijk hebben over het punt dat je absoluut naar dit artikel trekt, wat is de prijs om de schokdempers van een Volkswagen Passat te vervangen? Het is belangrijk om te weten dat het budget voor het vervangen van schokdempers aanzienlijk kan fluctueren. In feite is er een enorm aantal garages die verschillende arbeidsprijzen hanteren, en dat zal meer of minder tijd kosten om deze routine-serviceact uit te voeren. Verder is er een enorm aanbod aan merk- en generieke onderdelen en variëren de prijzen ook enorm. Ten slotte kan de serie, van uw Volkswagen Passat, variëren afhankelijk van de kwaliteit van de originele schokdempers die u op uw motorvoertuig heeft, in feite zijn de sportmodellen uitgerust met stijvere schokdempers voor een betere grip die meer kost bij aankoop. We zullen u echter een idee proberen te geven het budget dat nodig is om de schokdempers van uw Volkswagen Passat te vervangen . We zijn van mening dat voor een instapmodel de prijs van onderdelen plus arbeidsloon rond de 450-600 euro zal zijn, voor een meer high-end serie of een modernere Volkswagen Passat moet u rekening houden met een budget dat dicht bij 1000 euro . Ten slotte, voor een Volkswagen Passat-sport of een topklasse, zullen de kwaliteitsophangingen meer kosten en is het mogelijk dat de prijs van hun vervanging zal oplopen 1500 euro .

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Passat 8 verwijderen?

Hoe de schokdempers van een Volkswagen Passat vervangen?

Om ons artikel af te maken, zullen we snel beschrijven hoe de schokdempers op een Volkswagen Passat worden vervangen, zodat u kunt ontdekken waarom het budget om ze te veranderen zo belangrijk is. Deze ingreep kan gevaarlijk zijn als gevolg van de schokdemperveren, het mag niet worden gedaan tenzij u het gereedschap en de vaardigheden heeft. Dit zijn echter de belangrijkste stappen van de interventie:

  • Uw auto op een standaard of een dek zetten …
  • Verwijder de wielen die nodig zijn om toegang te krijgen tot de schokdempers.
  • Verwijder de schokdemperkop van de kap.
  • Gebruik hiervoor de twee meegeleverde schroeven om de onderkant van de schokdemper los te koppelen van je stabilisatorstang.
  • Trek de veerpoot eruit.
  • Gebruik de veringcompressor om uw veer in te drukken en laat hem vervolgens weer los.
  • Verander het met de nieuwe schokdemper
  • Monteer de hele montage opnieuw, denk aan het veranderen van de ophanging, die sterk wordt beïnvloed door trillingen op de weg

.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector