Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Passat 7 ?

Leren autorijden is niet altijd even handig, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om te kiezen voor een automaat Volkswagen Passat 7, of het nu voor eenvoudig gemak of gebruiksgemak is, dit soort transmissie wordt steeds breder- spreiding. Hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, zijn er misschien ook: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Passat 7 . Dit is precies het thema van ons artikel. Eerst laten we u snel de verschillende soorten automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke complicaties die u kunt tegenkomen bij de versnellingsbak van uw Volkswagen Passat 7 , en, eindelijk, hoe ze op te lossen.

Het ander soort automatische versnellingsbak van een Volkswagen Passat 7

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt beheerd. Er is geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere onderdelen die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Passat 7 is uitgerust, zult u echter meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit soort versnellingsbakken is steeds minder basaal omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook bij het afremmen voelen we over het algemeen een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Passat 7.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Passat, wat te doen?

.

Ik heb problemen met de automaat van mijn Volkswagen Passat 7

We starten nu het onderdeel dat u absoluut het meest aantrekt in dit artikel, welke complicaties kunt u tegenkomen bij de automaat van uw Volkswagen Passat 7? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder uitgelegd, het maakt niet uit wat voor soort automatische versnellingsbak, ze zijn over het algemeen traag en hebben traagheid bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om alleen te gebeuren wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of omvormer waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Passat 7 niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of vaak springen op uw Volkswagen Passat 7, is er hoogstwaarschijnlijk een onderdeel verantwoordelijk voor dit defect. In feite zou de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, niet effectief moeten werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u last heeft van vallen veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Passat 7: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automaat van mijn Volkswagen Passat 7 lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Passat 7 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Passat die blijft branden

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Passat 7 op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de automatische transmissiecomplicaties op uw Volkswagen Passat 7 . op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Passat 7: Zoek de oorzaak van het lek en vervang de betreffende pakking, laat dit door een professional doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Passat 7 te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Passat 7, hoeft u alleen een volledige versnellingsbakwisseling uit te voeren om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Passat 7 slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te veranderen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Volkswagen Passat 7, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem op dit niveau voelt, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Ruitenwisser vast op Volkswagen Passat 8

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector