Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Passat 8 ?

Autorijden is niet altijd even makkelijk, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automaat Volkswagen Passat 8 te kiezen, of het nu voor eenvoudig comfort of gebruiksgemak is, dit type transmissie krijgt steeds meer bekendheid. Desalniettemin, hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, kan er net zo goed zijn complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Passat 8 . Dit is precies het thema van onze contentpagina. Eerst beschrijven we in het kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken en in een tweede stap welke complicaties die u kunt tegenkomen bij de versnellingsbak van uw Volkswagen Passat 8 , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

Het ander soort automatische versnellingsbak van een Volkswagen Passat 8

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. Er zal geen vroege slijtage zijn van uw koppeling of andere onderdelen die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Desalniettemin, op basis van het type automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Passat 8 is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit type versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen over het algemeen een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Passat 8.
Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Volkswagen Passat

.

Ik heb problemen met de automaat van mijn Volkswagen Passat 8

We starten nu het onderdeel dat u absoluut het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Volkswagen Passat 8? Zoals eerder vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven beschreven, ongeacht het type automatische versnellingsbak, is het algemeen bekend dat ze traag zijn en traagheid hebben bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich voordoet wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of omvormer vrijwel zeker dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Passat 8 niet meer verschuift of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om op uw Volkswagen Passat 8 te springen, is er ongetwijfeld een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Passat 8: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automaat van mijn Volkswagen Passat 8 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Passat 8 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe monteer ik een trekhaak op een Volkswagen Passat 7 ?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Passat 8 op?

En tot slot gaan we proberen je de oplossingen om de automatische transmissiecomplicaties op uw Volkswagen Passat 8 . te corrigeren . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Passat 8: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen op versnellingsbakolielekkage op Volkswagen Passat 8.
 • Sensor probleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Passat 8, hoeft u alleen een volledige versnellingsbakwissel uit te voeren om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Passat 8 slipt: in zo’n geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op Volkswagen Passat 8, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, ongeacht de reden, voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Waarom zit mijn brandstofklep vast op Volkswagen Passat 8?

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector