Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Passat?

Een voertuig leren besturen is niet altijd gemakkelijk, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om te kiezen voor een automaat Volkswagen Passat, of het nu gaat om eenvoudig comfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie komt steeds vaker voor. Desalniettemin, hoewel ze misschien een uitstekende keuze lijken, kunnen er ook zijn: problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Passat . Dit is precies het thema van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Passat , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

Het ander soort automatische versnellingsbak van een Volkswagen Passat

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze bekend staan ​​als solide, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld, er zal geen vroege slijtage van uw koppeling of andere elementen zijn die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld op uw onderdeel.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Passat is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaarheid hebben, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit soort versnellingsbakken komen steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook voelen we vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heeft u geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator zal komen om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Passat .
Weiterlesen:
Hoe het riemalarm op Volkswagen Passat 7 uitschakelen?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Volkswagen Passat

We beginnen nu met het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in dit bericht, welke problemen kunt u tegenkomen met de automaat van uw Volkswagen Passat ? Zoals hierboven onthuld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven vermeld, het maakt niet uit wat voor soort automatische versnellingsbak, ze staan ​​​​vaak bekend als traag en traag bij het accelereren. Desalniettemin zou dit fenomeen optreden wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant tot stand komt, is de koppeling of omvormer vrijwel zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Passat niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om op uw Volkswagen Passat te springen, is er ongetwijfeld een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. Inderdaad, de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, moet niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Passat: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automaat van mijn Volkswagen Passat lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Passat lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Passat 8 verwijderen?

Hoe los ik automatische transmissieproblemen op een Volkswagen Passat op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de automatische transmissieproblemen op uw Volkswagen Passat op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Passat : Ontdek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het uitvoeren door een specialist, het openen van een versnellingsbak is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud te lezen op versnellingsbakolielekkage op Volkswagen Passat .
 • Sensorprobleem: Het maakt niet uit om welke sensor het gaat, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen van uw Volkswagen Passat, hoeft u alleen maar een hele versnellingsbak te wisselen om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Passat slipt: in zo’n geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, moet je de koppeling vervangen en bij sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard uitwisseling van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op Volkswagen Passat, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Passat 7

Voor meer tips over de Volkswagen Passat, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector