Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Scirocco?

Leren autorijden is niet altijd even handig, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automaat Volkswagen Scirocco te kiezen, of het nu gaat om heel gemakkelijk comfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie wordt steeds gebruikelijker. Hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Scirocco . Dit is precies het onderwerp van ons artikel. Eerst laten we u snel de verschillende soorten automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke complicaties die u kunt tegenkomen bij de versnellingsbak van uw Volkswagen Scirocco , en, eindelijk, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen Scirocco

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze solide zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. van jouw kant.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Scirocco is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit soort versnellingsbak is steeds minder eenvoudig omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen nogal eens een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: Dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de gerobotiseerde transmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heeft u geen complicaties meer bij lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Scirocco.
Weiterlesen:
Waar bevindt de krik zich op Volkswagen Scirocco?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Scirocco

We beginnen nu met het deel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, welke complicaties kunt u tegenkomen bij de automaat van uw Volkswagen Scirocco? Zoals hierboven beschreven, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven onthuld, is het vaak zo dat ze, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Dit fenomeen zou echter alleen optreden wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Scirocco niet meer verschuift of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen bij uw Volkswagen Scirocco niet meer verschuiven of vaak springen, is er zeker een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Scirocco voelt komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Scirocco lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Scirocco lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp op mijn Volkswagen Scirocco vervangen?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Scirocco op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de automatische transmissiecomplicaties op uw Volkswagen Scirocco te corrigeren . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Scirocco: Zoek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Scirocco te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Scirocco, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Scirocco slipt: In zo’n geval heb je duidelijk een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op Volkswagen Scirocco, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem op dit niveau voelt, raden we je aan om snel naar je monteur te gaan.

Om meer tips over de Volkswagen Scirocco te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Scirocco.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Scirocco vergrendelen met een lege batterij?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector