Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen T-roc ?

Leren autorijden is niet altijd even handig, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automaat Volkswagen T-roc te kiezen, of het nu gaat om basisgemak of gebruiksgemak, dit type transmissie krijgt steeds meer bekendheid. Hoewel ze misschien een ideale keuze lijken, kan er net zo goed een zijn: complicaties bij de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen T-roc . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst zullen we de verschillende soorten automatische versnellingsbakken kort uitleggen, en in een tweede stap welke complicaties waarmee u te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Volkswagen T-roc en, tot slot, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen T-roc

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld, zal er geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere componenten zijn die op de proef kunnen worden gesteld misbruik van uw component.

Echter, op basis van het type automatische transmissie waarmee uw Volkswagen T-roc is uitgerust, heeft u meer of minder betrouwbaarheid, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit type versnellingsbak komt steeds minder vaak voor omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook wij voelen over het algemeen een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen T-roc.
Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen T-roc, wat te doen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen T-roc

We starten nu het onderdeel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automaat van uw Volkswagen T-roc? Zoals eerder onthuld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven uitgelegd, ongeacht het type automatische versnellingsbak, zijn ze over het algemeen traag en hebben ze traagheid bij het accelereren. Dit fenomeen zou echter moeten optreden wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen T-roc niet meer verschuift of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om op uw Volkswagen T-roc te springen, is er ongetwijfeld een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. Het is duidelijk dat de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, niet effectief moet werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen T-roc voelt komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automaat van mijn Volkswagen T-roc lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Volkswagen T-roc lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen T-roc op te lossen?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen T-roc op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de complicaties van de automatische transmissie op uw Volkswagen T-roc op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen T-roc: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit doen door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen op versnellingsbakolielekkage op Volkswagen T-roc.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen T-roc, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen T-roc slipt: in zo’n geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard ruil van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Volkswagen T-roc, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor dergelijke complexe mechanismen. Als je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen T-roc aan te zetten?

Voor meer tips over de Volkswagen T-roc kunt u een kijkje nemen in de categorie Volkswagen T-roc.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector