Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Touran 2 ?

Het leren besturen van een voertuig is niet altijd onproblematisch, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om te kiezen voor een automaat Volkswagen Touran 2, of het nu gaat om zeer eenvoudig comfort of gebruiksgemak, dit soort transmissies komen steeds vaker voor. Desalniettemin, hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, kunnen er ook zijn: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Touran 2 . Dit is precies het thema van onze inhoudspagina. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke complicaties waarmee u te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Touran 2 en, tot slot, hoe deze op te lossen.

Het ander soort automatische versnellingsbak van een Volkswagen Touran 2

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze bekend staan ​​als betrouwbaar, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. misbruik van uw kant.

Desalniettemin, op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Touran 2 is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u blootstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit soort versnellingsbakken is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook bij het afremmen voelen we over het algemeen een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij functioneert op hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Touran 2.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Touran, wat te doen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Touran 2

We beginnen nu met het deel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de complicaties waarmee u te maken kunt krijgen met de automatische transmissie van uw Volkswagen Touran 2? Zoals hierboven uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar dit zijn niettemin de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals eerder onthuld, ongeacht wat voor soort automatische versnellingsbak, ze staan ​​​​algemeen bekend als traag en traag bij het accelereren. Desalniettemin is dit fenomeen ontworpen om alleen te verschijnen wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of omvormer waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Touran 2 niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om op uw Volkswagen Touran 2 te springen, is er waarschijnlijk een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In feite moet de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Touran 2: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Touran 2 lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Touran 2 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Touran

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Touran 2 op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de complicaties van de automatische transmissie op uw Volkswagen Touran 2 te corrigeren . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Touran 2: Zoek de oorzaak van het lek en vervang de betreffende pakking, laat dit door een professional doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Touran 2.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Touran 2, hoeft u alleen een volledige versnellingsbakwissel uit te voeren om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Touran 2 slipt: in zo’n geval heb je duidelijk een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te veranderen zonder een standaard vervanging uit te voeren van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op Volkswagen Touran 2, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor dergelijke moeilijke mechanismen. Als u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Touran blijft branden

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector