Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Touran 3 ?

Het leren besturen van een voertuig is niet altijd onproblematisch en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Volkswagen Touran 3 te kiezen, of het nu voor eenvoudig gemak of gebruiksgemak is, dit soort transmissie wordt steeds bekender. Desalniettemin, hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Touran 3 . Dit is precies het onderwerp van ons artikel. Eerst zullen we snel de verschillende soorten automatische versnellingsbakken uitleggen, en in een tweede stap welke complicaties die u mogelijk tegenkomt bij de versnellingsbak van uw Volkswagen Touran 3 en, tot slot, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen Touran 3

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze solide zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt geregeld. misbruik van uw component.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Touran 3 is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook bij het afremmen voelen we vaak een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: Dit is de ultieme automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen complicaties meer bij lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Touran 3.
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Touran 2, wat kan ik doen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Touran 3

We beginnen nu met het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in dit bericht, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Volkswagen Touran 3? Zoals hierboven vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder onthuld, staan ​​ze, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, vaak bekend als traag en traag bij het accelereren. Desalniettemin is dit fenomeen ontworpen om op te treden net wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of converter hoogstwaarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Touran 3 niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of vaak springen op uw Volkswagen Touran 3, is er zeker een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In werkelijkheid moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Touran 3: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Touran 3 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Touran 3 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Stoel zit Volkswagen Touran vast

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Touran 3 op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de complicaties van de automatische transmissie op uw Volkswagen Touran 3 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Touran 3: Ontdek de oorsprong van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het doen door een professional, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Touran 3 te lezen.
 • Sensor probleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, je moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die je zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Touran 3, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te wisselen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Touran 3 slipt: in dit geval heb je zeker een kapotte koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op Volkswagen Touran 3, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor dergelijke complexe mechanismen. Als u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Touran afstellen?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector