Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Transporter 4 ?

Leren autorijden is niet altijd even handig, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om te kiezen voor een automaat Volkswagen Transporter 4, of het nu gaat om heel eenvoudig gemak of gebruiksgemak, dit type transmissie wordt steeds bekender . Hoewel ze misschien een uitstekende keuze lijken, kan er net zo goed een zijn: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Transporter 4 . Dit is precies het thema van onze contentpagina. Eerst zullen we de verschillende soorten automatische versnellingsbakken kort uitleggen, en in een tweede stap welke complicaties waarmee u te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter 4 , en, tot slot, hoe ze te repareren.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen Transporter 4

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld, er zal geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere onderdelen zijn die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Afhankelijk van het type automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Transporter 4 is uitgerust, zult u echter meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit type versnellingsbak komt steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij functioneert volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Transporter 4.
Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Transporter 4, wat te doen ?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter 4

We beginnen nu met het onderdeel dat je absoluut het meest aantrekt in dit bericht, wat zijn de complicaties waarmee u te maken kunt krijgen bij de automatische transmissie van uw Volkswagen Transporter 4? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven onthuld, ongeacht het type automatische versnellingsbak, zijn ze vaak traag en hebben ze traagheid bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om alleen te verschijnen wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer hoogstwaarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Transporter 4 niet meer verschuift of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw Volkswagen Transporter 4, is er een component die dit defect waarschijnlijk veroorzaakt. Inderdaad, de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, mag niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter 4 voelt komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter 4 lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Transporter 4 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Transporter 4 op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de complicaties van de automatische transmissie op uw Volkswagen Transporter 4 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Transporter 4: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een specialist, een versnellingsbak openmaken is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te lezen op versnellingsbakolielekkage op Volkswagen Transporter 4.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Transporter 4, hoeft u alleen een volledige versnellingsbakwissel uit te voeren om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Transporter 4 slipt: in zo’n geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder een standaardwissel uit te voeren van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Volkswagen Transporter 4, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra je een probleem op dit niveau voelt, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter ?

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 4, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 4 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector