Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Transporter 5 ?

Een voertuig leren besturen is niet altijd even gemakkelijk en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Volkswagen Transporter 5 te kiezen, of het nu gaat om eenvoudig comfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie wordt steeds wijdverbreider. Desalniettemin, hoewel ze misschien de beste oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Transporter 5 . Dit is precies het onderwerp van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke complicaties die u mogelijk tegenkomt bij de versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter 5 en, tot slot, hoe deze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen Transporter 5

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend, zodat uw koppeling of andere onderdelen die op de proef kunnen worden gesteld, niet snel zullen slijten. misbruik van uw component.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Transporter 5 is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken komen steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen over het algemeen een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: Dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen complicaties meer bij lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Transporter 5.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen Transporter 5 . opnieuw in te stellen

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter 5

We starten nu het onderdeel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, welke complicaties kunt u tegenkomen bij de automaat van uw Volkswagen Transporter 5? Zoals eerder uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties die u tegen kunt komen:

 • Zoals eerder vermeld, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, is het algemeen bekend dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich alleen voordoet wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Transporter 5 niet meer verschuift of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw Volkswagen Transporter 5, is er zeker een onderdeel dat verantwoordelijk is voor dit defect. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter 5 voelt komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter 5 lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Transporter 5 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe kan ik GPS op mijn Volkswagen Transporter 5 updaten?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Transporter 5 op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de complicaties van de automatische transmissie op uw Volkswagen Transporter 5 . op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Transporter 5: Ontdek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Transporter 5 te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Transporter 5, hoeft u alleen een volledige versnellingsbakwissel uit te voeren om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Transporter 5 slipt: in zo’n geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te veranderen zonder een standaard vervanging uit te voeren van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Volkswagen Transporter 5, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem op dit niveau voelt, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Transporter 5, wat te doen?

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector