Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Transporter 6 ?

Leren autorijden is niet altijd even gemakkelijk, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automaat Volkswagen Transporter 6 te kiezen, of het nu voor basisgemak of gebruiksgemak is, dit type transmissie wordt steeds wijdverbreider. Desalniettemin, hoewel ze misschien een perfecte keuze lijken, kan er net zo goed een zijn complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Transporter 6 . Dit is precies het onderwerp van ons artikel. Eerst laten we u snel de verschillende soorten automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke complicaties waarmee u mogelijk te maken kunt krijgen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter 6 , en tot slot hoe ze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen Transporter 6

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze de reputatie hebben solide te zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. misbruik van uw component.

Desalniettemin, op basis van het type automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Transporter 6 is uitgerust, heeft u meer of minder betrouwbaarheid, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit type versnellingsbak is steeds minder algemeen omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Transporter 6.
Weiterlesen:
Hoe foutcode op Volkswagen Transporter 5 lezen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter 6

We beginnen nu met het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in dit bericht, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automaat van uw Volkswagen Transporter 6? Zoals eerder uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn niettemin de belangrijkste complicaties waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven onthuld, ongeacht het type automatische versnellingsbak, zijn ze vaak traag en hebben ze traagheid bij het accelereren. Niettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich voordoet wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of omvormer zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Transporter 6 niet meer verschuift of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw Volkswagen Transporter 6, is er waarschijnlijk een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. Inderdaad, de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, mag niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u last heeft van druppels afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter 6: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter 6 lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Transporter 6 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Transporter uit?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een Volkswagen Transporter 6 op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de complicaties van de automatische transmissie op uw Volkswagen Transporter 6 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Transporter 6: Ontdek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat het uitvoeren door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Transporter 6 te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Transporter 6, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Transporter 6 slipt: In dit geval heb je duidelijk een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de Volkswagen Transporter 6, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, adviseren wij u vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Gloeibougielampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Transporter

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6 in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector