Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat Volkswagen Transporter?

Een voertuig leren besturen is niet altijd even gemakkelijk, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Volkswagen Transporter te kiezen, of het nu voor eenvoudig gemak of gebruiksgemak is, dit type transmissie wordt steeds meer verspreid . Hoewel ze misschien een perfecte oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Transporter . Dit is precies het thema van ons artikel. Eerst laten we u kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter , en, eindelijk, hoe ze op te lossen.

Het ander soort automatische versnellingsbak van een Volkswagen Transporter

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt geregeld. misbruik van uw kant.

Afhankelijk van het type automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Transporter is uitgerust, zult u echter meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit type versnellingsbak komt steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen over het algemeen een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij functioneert op hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is vergelijkbaar concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Transporter.
Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Transporter 5 op te lossen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volkswagen Transporter

We beginnen nu met het deel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen waarmee u te maken kunt krijgen met de automaat van uw Volkswagen Transporter? Zoals hierboven beschreven, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven beschreven, ongeacht het type automatische versnellingsbak, is het algemeen bekend dat ze traag zijn en traag zijn bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om te gebeuren net wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Transporter niet meer verschuift of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw Volkswagen Transporter, is er ongetwijfeld een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In feite moet de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Transporter: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automaat van mijn Volkswagen Transporter lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Transporter lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Transporter verwijderen?

Hoe los ik automatische transmissieproblemen op een Volkswagen Transporter op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de automatische transmissieproblemen op uw Volkswagen Transporter op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Transporter: Ontdek de bron van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een specialist, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om ons artikel over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Transporter te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen van uw Volkswagen Transporter, hoeft u alleen maar een hele versnellingsbak te wisselen om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Transporter slipt: in dit geval heb je zeker een defecte koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op Volkswagen Transporter, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, ongeacht de reden, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe stelt u uw dimlicht in op Volkswagen Transporter?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector