Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat volvo v40?

Autorijden is niet altijd even makkelijk, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om voor een volvo v40 automaat te kiezen, of het nu gaat om basiscomfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie krijgt steeds meer bekendheid. Desalniettemin, hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: problemen met de automatische versnellingsbakken van uw volvo v40 . Dit is precies het onderwerp van onze inhoud. Eerst zullen we kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw volvo v40 , en tot slot hoe ze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een volvo v40

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld. op uw onderdeel.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw volvo v40 is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken komen steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij functioneert op hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw volvo v40.
Weiterlesen:
Hoe kentekenverlichting volvo v40 vervangen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn volvo v40

We starten nu het onderdeel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw volvo v40? Zoals eerder uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar dit zijn niettemin de belangrijkste problemen waarmee u te maken kunt krijgen:

 • Zoals hierboven beschreven, ongeacht het type automatische versnellingsbak, zijn ze vaak traag en hebben ze traagheid bij het accelereren. Desalniettemin zou dit fenomeen zich alleen moeten voordoen wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer hoogstwaarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn volvo v40 niet meer schakelt of springt: Als je het gevoel hebt dat je versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op je volvo v40, is er ongetwijfeld een onderdeel dat verantwoordelijk is voor dit defect. In werkelijkheid moet de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels voelt afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw volvo v40: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn volvo v40 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw volvo v40 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Waar is de startzekering volvo v40?

Hoe los ik problemen met de automatische transmissie op een volvo v40 op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de problemen met de automatische transmissie op uw volvo v40 . te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een volvo v40: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een vakman, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, vooral voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud te lezen over versnellingsbakolielekken op volvo v40.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw volvo v40, hoeft u alleen een volledige versnellingsbakwissel uit te voeren om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn volvo v40 slipt: in dit geval heb je zeker een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen kun je deze niet veranderen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op de volvo v40, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met volvo v40?

Bekijk de categorie volvo v40 voor meer tips over de volvo v40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector