Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat volvo v70?

Het leren besturen van een voertuig is niet altijd onproblematisch, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om voor een volvo v70 automaat te kiezen, of het nu gaat om eenvoudig comfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie wordt steeds bekender. Hoewel ze misschien de beste keuze lijken, kan er net zo goed een zijn: problemen met de automatische versnellingsbakken van uw volvo v70 . Dit is precies het thema van onze inhoudspagina. Eerst zullen we de verschillende soorten automatische versnellingsbakken kort uitleggen, en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw volvo v70 , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een volvo v70

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze bekend staan ​​als solide, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt geregeld, er zal geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere elementen zijn die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw kant.

Afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw volvo v70 is uitgerust, zult u echter meer of minder betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken komen steeds minder vaak voor omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook wij voelen over het algemeen een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw volvo v70.
Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op volvo v70, wat kan ik doen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn volvo v70

We starten nu het deel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen waarmee u te maken kunt krijgen met de automatische transmissie van uw volvo v70? Zoals hierboven beschreven, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handgeschakelde transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder beschreven, het maakt niet uit wat voor soort automatische versnellingsbak, het is algemeen bekend dat ze traag zijn en traagheid hebben bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om op te treden wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of omvormer vrijwel zeker dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn volvo v70 niet meer schakelt of springt: Als je het gevoel hebt dat je versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om te springen op je volvo v70, is er een onderdeel dat zeker verantwoordelijk is voor dit falen. In werkelijkheid mag de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u last heeft van druppels uit de automatische versnellingsbak van uw volvo v70: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn volvo v70 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw volvo v70 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Brandstofmeterlampje blijft branden op mijn volvo v70, wat te doen?

Hoe los ik problemen met de automatische transmissie op een volvo v70 op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de problemen met de automatische transmissie op uw volvo v70 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een volvo v70: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit door een specialist doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te lezen op versnellingsbakolielekkage op volvo v70.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw volvo v70, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn volvo v70 slipt: in zo’n geval heb je zeker een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op de volvo v70, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst somt in ieder geval de belangrijkste op voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra je een probleem op dit niveau voelt, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu volvo v70, wat te doen?

Als je meer tutorials over de volvo v70 wilt, ga dan naar onze categorie volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector