Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat volvo v90?

Het leren besturen van een voertuig is niet altijd onproblematisch, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automaat volvo v90 te kiezen, of het nu gaat om zeer eenvoudig comfort of gebruiksgemak, dit type transmissie wordt steeds meer gangbaar. Desalniettemin, hoewel ze misschien een perfecte keuze lijken, kan er net zo goed een zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw volvo v90 . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst zullen we de verschillende soorten automatische versnellingsbakken kort uitleggen, en in een tweede stap welke problemen die u mogelijk tegenkomt met de versnellingsbak van uw volvo v90 , en, tot slot, hoe ze te repareren.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een volvo v90

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt geregeld. van jouw kant.

Desalniettemin, op basis van het type automatische transmissie waarmee uw volvo v90 is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit type versnellingsbak is steeds minder basaal omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook wij voelen vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw volvo v90.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de achterste richtingaanwijzerlamp op mijn volvo v90 vervangen?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn volvo v90

We beginnen nu met het deel dat u absoluut het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw volvo v90? Zoals hierboven uiteengezet, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven beschreven, ongeacht het type automatische versnellingsbak, staan ​​ze vaak bekend als traag en traag bij het accelereren. Desalniettemin zou dit fenomeen zich alleen moeten voordoen wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of omvormer zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn volvo v90 niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw volvo v90, is er zeker een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In feite mag de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels uit de automatische versnellingsbak van uw volvo v90 voelt komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn volvo v90 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw volvo v90 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn volvo v90 loskoppelen?

Hoe los ik problemen met de automatische transmissie op een volvo v90 op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de problemen met de automatische transmissie op uw volvo v90 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een volvo v90: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit door een vakman doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen over versnellingsbakolielekken op volvo v90.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw volvo v90, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn volvo v90 slipt: in dit geval heb je zeker een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op de volvo v90, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe klap je de voorstoel neer op een volvo v90?

Bekijk de categorie volvo v90 voor meer tips over de volvo v90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector