Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automaat volvo xc70?

Een auto leren besturen is niet altijd even makkelijk, en vaak lijkt het misschien een goede oplossing om voor een volvo xc70 automaat te kiezen, of het nu gaat om heel eenvoudig gemak of gebruiksgemak, dit soort transmissie wordt steeds bekender. Hoewel ze misschien een perfecte keuze lijken, kan er net zo goed een zijn complicaties met de automatische versnellingsbakken van uw volvo xc70 . Dit is precies het thema van ons artikel. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken uitleggen, en in een tweede stap welke complicaties die u mogelijk tegen kunt komen met de versnellingsbak van uw volvo xc70 , en, tot slot, hoe ze te repareren.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een volvo xc70

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt afgehandeld, er zal geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere onderdelen zijn die door verkeerd gebruik op de proef kunnen worden gesteld op uw onderdeel.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw volvo xc70 is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de actie van de bestuurder zal vervangen. Dit soort versnellingsbakken is steeds minder algemeen omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook wij voelen vaak een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de ultieme automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde concept als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen last meer van lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde concept als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren vaak niet tijdens de acceleratiefasen van uw volvo xc70.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op de volvo xc70?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie op mijn volvo xc70

We starten nu het onderdeel dat u zeker het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de complicaties die u kunt tegenkomen bij de automatische transmissie van uw volvo xc70? Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste complicaties die u kunt tegenkomen:

 • As mentioned earlier, no matter what sort of automatic gearbox, they are often known to be slow and have inertia when accelerating. However, this phenomenon is designed to appear just when the car is started, not when it is launched. If it feels like it comes about all the time, the clutch or converter is almost certainly dead.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn volvo xc70 niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of vaak springen op uw volvo xc70, is er hoogstwaarschijnlijk een onderdeel verantwoordelijk voor dit defect. In werkelijkheid moet de solenoïde die fungeert als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u last heeft van druppels uit de automatische versnellingsbak van uw volvo xc70: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn volvo xc70 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw volvo xc70 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Raam vast op volvo xc70, wat kan ik doen?

Hoe los ik automatische transmissiecomplicaties op een volvo xc70 op?

En tot slot gaan we proberen je de oplossingen om de complicaties van de automatische transmissie op uw volvo xc70 . op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Oil leak on the automatic gearbox of a volvo xc70: Find the origin of the leak, and replace the concerned gasket, get it achieved by a professional, opening a gearbox is not easy. It will cost you a few hundred euros, especially for the labour. Do not hesitate to read our article on gearbox oil leaks on volvo xc70.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen ondervindt met de koppelingen op uw volvo xc70, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn volvo xc70 slipt: in dit geval heb je duidelijk een lege koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen, en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere complicaties bij de automatische transmissie op de volvo xc70, zoals elektronische problemen of drukcomplicaties, maar deze lijst somt de belangrijkste op, hoe dan ook, voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Knipperlicht probleem volvo xc70, wat te doen?

Als je meer handleidingen over de volvo xc70 wilt, ga dan naar onze volvo xc70-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector