Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Volkswagen Rabbit?

Leren autorijden is niet altijd even probleemloos, en af ​​en toe lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automaat Volkswagen Rabbit te kiezen, of het nu voor basiscomfort of gebruiksgemak is, dit soort transmissies wordt steeds breder verspreid. Niettemin, hoewel ze misschien een ideale oplossing lijken, kan die er ook zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Rabbit . Dit is precies het onderwerp van onze inhoudspagina. Eerst zullen we kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken beschrijven en in een tweede stap welke problemen die u tegen kunt komen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Rabbit , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volkswagen Rabbit

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze betrouwbaar zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend, zodat uw koppeling of andere onderdelen die op de proef kunnen worden gesteld, niet voortijdig slijten. misbruik van uw component.

Desalniettemin, afhankelijk van het soort automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Rabbit is uitgerust, zult u meer of minder betrouwbaarheid hebben, we zullen ze nu aan u voorstellen:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal beheren, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbak is steeds minder eenvoudig omdat men denkt dat ze erg traag zijn. We voelen ook vrij vaak een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: Het is dezelfde theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Rabbit.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Volkswagen Rabbit inklappen?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Volkswagen Rabbit

We starten nu het onderdeel dat u absoluut het meest aantrekt in dit artikel, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Volkswagen Rabbit? Zoals hierboven onthuld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar dit zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder uitgelegd, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, is het vaak vastgesteld dat ze langzaam zijn en traag zijn bij het accelereren. Desalniettemin is dit fenomeen ontworpen om te gebeuren net wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter vrijwel zeker dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Rabbit niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Volkswagen Rabbit te springen, is er een onderdeel dat hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk is voor deze storing. De solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen, moet in feite niet goed werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u druppels ervaart die uit de automatische versnellingsbak van uw Volkswagen Rabbit komen: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Rabbit lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Rabbit lekt, is de kans groot dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe de nummerplaatlamp Volkswagen Rabbit vervangen?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Volkswagen Rabbit op?

En tot slot gaan we proberen je de methoden om de automatische transmissieproblemen op uw Volkswagen Rabbit te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Rabbit: Zoek de oorzaak van het lek en vervang de betreffende pakking, laat dit door een specialist doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoudspagina te lezen op versnellingsbakolielekken op Volkswagen Rabbit.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Rabbit, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Rabbit slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie bij Volkswagen Rabbit, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, hoe dan ook, voor dergelijke complexe mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Weiterlesen:
Hoe kan ik het cabinefilter van mijn Volkswagen Rabbit vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector