Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Volkswagen Routan?

Leren autorijden is niet altijd handig, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om een ​​automatische Volkswagen Routan te kiezen, of het nu gaat om basiscomfort of gebruiksgemak, dit type transmissie komt steeds vaker voor. Hoewel ze misschien een perfecte oplossing lijken, kan het net zo goed zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Volkswagen Routan . Dit is precies het onderwerp van onze inhoud. Eerst laten we u snel de verschillende soorten automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke problemen die u tegen kunt komen met de versnellingsbak van uw Volkswagen Routan , en, tot slot, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Volkswagen Routan

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze solide zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt bediend. Er is geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere componenten die op de proef kunnen worden gesteld door misbruik van uw component.

Afhankelijk van het type automatische transmissie waarmee uw Volkswagen Routan is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia enorm geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd mechanisme dat de handeling van de bestuurder vervangt. Dit type versnellingsbak is steeds minder eenvoudig omdat ze als erg traag worden beschouwd. Ook bij het afremmen voelen we vaak een koppeling.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een hoger brandstofverbruik. Ze zijn vaak gemonteerd op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is een vergelijkbare theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn erg traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volkswagen Routan.
Weiterlesen:
Hoe kan ik een 2-persoons Volkswagen Routan ombouwen tot een 5-persoons?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Volkswagen Routan

We beginnen nu met het onderdeel dat je zeker het meest aantrekt in dit bericht, wat zijn de problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij de automatische transmissie van uw Volkswagen Routan? Zoals hierboven beschreven, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven onthuld, staat het, ongeacht het type automatische versnellingsbak, vaak bekend als traag en traag bij het accelereren. Dit fenomeen is echter zo ontworpen dat het alleen optreedt wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter waarschijnlijk dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volkswagen Routan niet meer schakelt of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Volkswagen Routan te springen, is er een onderdeel dat waarschijnlijk de oorzaak is van deze storing. In feite mag de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet effectief werken, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als je een val voelt veroorzaakt door de automatische versnellingsbak van je Volkswagen Routan: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of wanneer u vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en niet alle mechanismen van uw versnellingsbak voldoende smeert, ofwel een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volkswagen Routan lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Volkswagen Routan lekt, is de kans groot dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volkswagen Routan?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Volkswagen Routan op?

En tot slot gaan we proberen je de oplossingen om de automatische transmissieproblemen op uw Volkswagen Routan te verhelpen . Vind ze hieronder:

 • Olielek op de automatische versnellingsbak van een Volkswagen Routan: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit door een vakman doen, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud over versnellingsbakolielekken op Volkswagen Routan te lezen.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de enige remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u zorgen baart.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volkswagen Routan, hoeft u alleen een hele versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volkswagen Routan slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je de mogelijkheid om deze te vervangen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met automatische transmissie op Volkswagen Routan, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat de belangrijkste, ongeacht de reden, voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Volkswagen Routan?

Mocht u wellicht nog andere vragen hebben over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Routan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector