Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Volvo V60?

Leren autorijden is niet altijd gemakkelijk, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automatische Volvo V60 te kiezen, als het om heel gemakkelijk comfort of gebruiksgemak gaat, komt dit soort transmissie steeds vaker voor. Niettemin, hoewel ze misschien de beste keuze lijken, kan er net zo goed een zijn problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Volvo V60 . Dit is precies het onderwerp van onze inhoud. Eerst laten we u kort de verschillende typen automatische versnellingsbakken zien, en in een tweede stap welke problemen kunt u eventueel tegenkomen met de versnellingsbak van uw Volvo V60 , en, eindelijk, hoe ze te repareren.

Het andere soort automatische versnellingsbak van een Volvo V60

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze solide zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt beheerd, waardoor er geen voortijdige slijtage van uw koppeling of andere elementen is die door misbruik op de proef kunnen worden gesteld van uw kant.

Desalniettemin, op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Volvo V60 is uitgerust, zult u min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Gemeenschappelijke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder verandert. Dit soort versnellingsbak is steeds minder basaal omdat ze als erg traag worden beschouwd. Over het algemeen voelen we ook een koppeling tijdens het vertragen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze worden vaak op luxe modellen gemonteerd.
 • Continu variabele automatische box: het is een vergelijkbare theorie als op een scooter, een variator zal de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid gaan beheersen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volvo V60.
Weiterlesen:
Hoe koppel ik de accu van mijn Volvo V60 los?

.

Ik heb problemen met de automatische versnellingsbak op mijn Volvo V60

We starten nu het deel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, wat zijn de problemen die u kunt tegenkomen met de automatische transmissie van uw Volvo V60? Zoals hierboven vermeld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals hierboven uitgelegd, zijn ze, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, over het algemeen traag en traag bij het accelereren. Desalniettemin wordt verondersteld dat dit fenomeen zich voordoet wanneer het voertuig wordt gestart, niet wanneer het wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het de hele tijd gebeurt, is de koppeling of converter vrijwel zeker dood.
 • Ik heb de indruk dat een versnelling in de automaat van mijn Volvo V60 niet meer schakelt of springt: Als u de indruk heeft dat uw versnellingen niet meer schakelen of de neiging hebben om op uw Volvo V60 te springen, is er een onderdeel dat ongetwijfeld verantwoordelijk is voor deze storing. Het is duidelijk dat de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werkt, de tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u voelt dat er druppels uit de automatische versnellingsbak van uw Volvo V60 komen: Als u een koppeling voelt wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volvo V60 lekt: Eindelijk, als de automatische transmissie van uw Volvo V60 lekt, is het waarschijnlijk dat een van uw spionageafdichtingen te versleten is.
Weiterlesen:
Waar vind ik een airconditionerzekering op de Volvo V60?

Hoe los ik problemen met automatische transmissies op een Volvo V60 op?

En tot slot gaan we proberen je de technieken om de problemen met de automatische versnellingsbak op uw Volvo V60 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielek aan de automatische versnellingsbak van een Volvo V60: Zoek de oorzaak van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een vakman, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Denk niet twee keer na om onze inhoud te lezen over versnellingsbakolielekken op de Volvo V60.
 • Sensorprobleem: Ongeacht welke sensor het betreft, een vervanging is de juiste oplossing, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen van 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volvo V60, hoeft u alleen een complete versnellingsbak te vervangen om comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volvo V60 slipt: in dit geval heb je zeker een dode koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen kun je deze niet vervangen zonder een standaard de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op de Volvo V60, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar deze lijst bevat in ieder geval de belangrijkste voor zulke moeilijke mechanismen. Zodra je een probleem voelt op dit niveau, raden we je aan om vrij snel naar je monteur te gaan.

Weiterlesen:
Mijn Volvo V60 trekt naar links, wat moet ik doen?

Kijk voor meer tips over de Volvo V60 in de categorie Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector