Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Probleem met automatische transmissie Volvo Xc40?

Leren autorijden is niet altijd onproblematisch, en soms lijkt het misschien een goede oplossing om voor een automaat te kiezen Volvo Xc40, of het nu gaat om basiscomfort of gebruiksgemak, dit soort transmissie komt steeds meer voor. Hoewel ze misschien de beste oplossing lijken, kan er net zo goed een zijn: problemen met de automatische versnellingsbakken van uw Volvo Xc40 . Dit is precies het onderwerp van onze inhoud. Eerst beschrijven we in het kort de verschillende soorten automatische versnellingsbakken en in een tweede stap welke problemen die u kunt tegenkomen met de versnellingsbak van uw Volvo Xc40 , en tot slot hoe ze op te lossen.

De verschillende soorten automatische versnellingsbakken van een Volvo Xc40

.

Versnellingsbakken hebben het voordeel dat ze solide zijn, omdat u uw koppelingspedaal niet hoeft te gebruiken en alles elektronisch en mechanisch wordt beheerd, zodat uw koppeling of andere componenten niet snel op de proef worden gesteld door misbruik van uw component.

Op basis van het soort automatische transmissie waarmee uw Volvo Xc40 is uitgerust, zult u echter min of meer betrouwbaar zijn, we zullen ze nu aan u presenteren:

 • Klassieke automatische versnellingsbak: hij zal een koppelomvormer gebruiken die het schakelen zal regelen, het is de oudste technologie, hij is de afgelopen decennia behoorlijk geëvolueerd (meer versnellingen en een beter beheer van het schakelen).
 • Gerobotiseerde automatische versnellingsbak: Dit is een handgeschakelde versnellingsbak met een gerobotiseerd systeem dat de actie van de bestuurder zal veranderen. Dit soort versnellingsbakken is steeds minder algemeen omdat men denkt dat ze erg traag zijn. Ook wij voelen over het algemeen een koppeling tijdens het afremmen.
 • Automatische transmissie met dubbele koppeling: dit is de beste automatische transmissie, hij werkt volgens hetzelfde principe als de robottransmissie, maar dankzij de dubbele koppeling heb je geen problemen meer met lage snelheden of een verhoogd brandstofverbruik. Ze zijn vaak uitgerust op luxe modellen.
 • Continu variabele automatische box: het is hetzelfde principe als op een scooter, een variator komt om de verschillen tussen acceleratie en motorsnelheid te regelen, ze zijn bijzonder traag en reageren meestal niet tijdens de acceleratiefasen van uw Volvo Xc40.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volvo Xc40 uit?

.

Ik heb problemen met de automatische transmissie van mijn Volvo Xc40

We starten nu het onderdeel dat je zeker het meest aantrekt in deze post, welke problemen kunt u tegenkomen bij de automatische transmissie van uw Volvo Xc40? Zoals eerder onthuld, zijn ze over het algemeen betrouwbaarder dan handmatige transmissies, maar hier zijn de belangrijkste problemen die u kunt tegenkomen:

 • Zoals eerder vermeld, ongeacht het soort automatische versnellingsbak, staat het algemeen bekend als traag en traag bij het accelereren. Dit fenomeen is echter ontworpen om op te treden net wanneer de auto wordt gestart, niet wanneer deze wordt gelanceerd. Als het voelt alsof het constant gebeurt, is de koppeling of converter zeker dood.
 • Ik heb het gevoel dat een versnelling in de automaat van mijn Volvo Xc40 niet meer verschuift of springt: Als u het gevoel heeft dat uw versnellingen niet meer verschuiven of de neiging hebben om te springen op uw Volvo Xc40, is er zeker een onderdeel dat hiervoor verantwoordelijk is. In feite moet de solenoïde die werkt als een «schakelaar» om de versnellingen in te schakelen niet goed werken, tweede optie, een snelheids- of motortoerentalsensor kan defect zijn en de verkeerde informatie naar uw versnellingsbak sturen.
 • Als u last heeft van druppels afkomstig van de automatische versnellingsbak van uw Volvo Xc40: Als u een koppeling ervaart wanneer u omhoog gaat of vertraagt, is het ofwel uw olie die te oud is en die niet meer alle mechanismen van uw versnellingsbak smeert, of anders een sensor die slechte informatie geeft

  .

 • De automatische transmissie van mijn Volvo Xc40 lekt: Ten slotte, als de automatische transmissie van uw Volvo Xc40 lekt, is het hoogstwaarschijnlijk dat een van uw spionagezegels te versleten is.
Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volvo Xc40?

Hoe los ik problemen met de automatische transmissie op een Volvo Xc40 op?

En tot slot gaan we proberen je de strategieën om de problemen met de automatische transmissie op uw Volvo Xc40 op te lossen . Vind ze hieronder:

 • Olielekkage op de automatische versnellingsbak van een Volvo Xc40: Ontdek de oorsprong van het lek, en vervang de betreffende pakking, laat dit uitvoeren door een professional, een versnellingsbak openen is niet eenvoudig. Het kost je een paar honderd euro, specifiek voor de arbeid. Aarzel niet om onze inhoud te lezen over versnellingsbakolielekkage op Volvo Xc40.
 • Sensorprobleem: Het maakt niet uit om welke sensor het gaat, een vervanging is de juiste remedie, sensoren repareren zichzelf niet, u moet rekenen op 100 tot een paar honderd euro, afhankelijk van de moeilijkheid van toegang tot degene die u betreft.
 • Koppelingen: Als u problemen heeft met de koppelingen op uw Volvo Xc40, hoeft u alleen maar een hele versnellingsbak te wisselen om meer comfort te krijgen en uw versnellingen te behouden.
 • De automatische versnellingsbak van mijn Volvo Xc40 slipt: in dit geval heb je duidelijk een defecte koppelingsplaat, je zult de koppeling moeten vervangen en op sommige modellen heb je niet de mogelijkheid om deze te veranderen zonder een standaard vervanging van de versnellingsbak, wees bereid om meer dan duizend euro uit te geven.

Er zijn andere problemen met de automatische transmissie op de Volvo Xc40, zoals elektronische problemen of drukproblemen, maar in deze lijst staan ​​de belangrijkste, hoe dan ook, voor dergelijke complexe mechanismen. Als u een probleem op dit niveau voelt, raden we u aan vrij snel naar uw monteur te gaan.

Weiterlesen:
Mijn Volvo Xc40 trekt naar links, wat te doen?

Als je meer tutorials over de Volvo Xc40 wilt, ga dan naar onze Volvo Xc40-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector