Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam vast op Volkswagen Multivan, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere voertuigen steeds beter geïsoleerd worden, zijn het de hele zomer nog steeds ovens. Een van de gemakkelijkste methoden om deze warmte in de zomer vrij snel af te voeren, of u te helpen de mist in de winter te verminderen, is door uw ramen te openen tijdens het rijden. Vaak is uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Volkswagen Multivan? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid zien van een handmatig raam dat vastzit op Volkswagen Multivan, en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Volkswagen Multivan

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Volkswagen Multivan zit vast in de open of gesloten stand , aan technische kant zal het niet veel veranderen, maar in open stand is het noodzakelijkerwijs frustrerender, je loopt het risico dat je voertuig wordt gestolen, of problemen krijgt met slecht weer en dat de binnenkant van je Volkswagen Multivan gaat schimmelen of elektrische problemen heeft vanwege vochtigheid.

Waarom zit de handmatige ruit van mijn Volkswagen Multivan vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar de manuele ruit van uw Volkswagen Multivan zit vast in open of gesloten positie zijn er twee belangrijke motieven die deze blokkade kunnen beschrijven:

 • De raamregelkabel is verward of vernietigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn gebroken: ze voorkomen dat het glas correct op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Waardoor raakt mijn Volkswagen Multivan oververhit?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Volkswagen Multivan?

Nu hebben we ontdekt waarom de handmatige ruit van uw Volkswagen Multivan in de open of gesloten stand is vergrendeld. We zullen nu praten over de antwoorden die voor u beschikbaar zijn, zodat u kunt deblokkeer de ruit van uw Volkswagen Multivan . Om dit te doen, heb je geen erg geavanceerd mechanisch begrip nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle merkt u vrij snel of er onderdelen beschadigd zijn zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel in de knoop zit of de rails kapot is, waardoor de ruit van uw Volkswagen Multivan wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen deze terug te plaatsen en te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om veilig toegang te krijgen tot de te vervangen systemen .

Elektrisch raam vast op Volkswagen Multivan

Laten we nu verder gaan met de meest bekende omstandigheid, a elektrische ruit geblokkeerd op Volkswagen Multivan . Het is duidelijk dat elektrische ramen noodzakelijkerwijs moeilijker zijn dan handmatige ramen en daarom noodzakelijkerwijs hun deel van extra problemen met zich meebrengen.

Waarom zit de elektrische ruit van mijn Volkswagen Multivan vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke wortels van een raam geblokkeerd op Volkswagen Multivan:

 • Defecte raamopenermotoren: Het is duidelijk dat dit een van de meest voorkomende factoren is voor het falen van de raamopwinder, omdat deze motoren na verloop van tijd moe worden en onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Over het algemeen kun je dit zien, want voordat ze volledig loslaten, beginnen ze moe te worden en gaat het raam steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dat geval zou u een specifiek geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamopener kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, ook moet u een geluid horen wanneer u het raam van uw Volkswagen Multivan activeert

  .

 • De zekering van de raamlift is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Volkswagen Multivan

  .

 • De schakelknop is niet aangesloten of defect
Weiterlesen:
Hete motor rammelt op mijn Volkswagen Multivan

Hoe ontgrendel ik de vastzittende elektrische ruit van mijn Volkswagen Multivan?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerd raam op Volkswagen Multivan hebben ontdekt, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen. In dit artikel vindt u de verschillende methoden die u kunt toepassen om het raam van uw Volkswagen Multivan te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat de nietjes die op hun plaats blijven, worden gebroken.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de voedingskabels van de motor loskoppelen en met een voltmeter controleren of u een stroom van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de raamliftknop drukt. Als dit niet het geval is, moet u naar de raamliftzekering van uw Volkswagen Multivan kijken, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die is gedraaid, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een eenvoudige originele vervanging de beste oplossing, uiteraard is een motor met dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Volkswagen Multivan, dan kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze eenvoudig op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Eindelijk, als er niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische verbindingen hebt gecontroleerd, verwijder dan de schakelknop om te zien of deze goed is aangesloten of niet kapot is.
Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volkswagen Multivan, wat te doen?

Daar weet je het nu hoe zich te ontdoen van een vastzittende ruit op Volkswagen Multivan/strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw technicus die ze voor u kan doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Multivan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector