Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam vast op Volkswagen Passat 7, wat kan ik doen?

Desalniettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, het zijn nog steeds ovens in de zomer. Een van de eenvoudigste technieken om deze warmte in de zomer snel af te voeren, of u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door uw ramen te openen tijdens het rijden. Niettemin, vaak is uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in zo’n geval doen als ik een raam vast op mijn Volkswagen Passat 7? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we het geval van een handmatige ruit ontdekken die vastzit op Volkswagen Passat 7, en ten tweede het geval van een elektrisch bedienbare ruit.

Handmatig raam vast op Volkswagen Passat 7

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, als de raam van uw Volkswagen Passat 7 zit vast in de open of gesloten stand , zal technisch gezien niet veel vervangen, maar in open stand is het eigenlijk frustrerender, je loopt het risico dat je auto wordt gestolen, of door slecht weer gaat en dat de binnenkant van je Volkswagen Passat 7 schimmel of elektrische problemen heeft als gevolg van vochtigheid.

Waarom zit de handmatige ruit van mijn Volkswagen Passat 7 vast?

Als u in het geval bent waar de manuele ruit van uw Volkswagen Passat 7 zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee belangrijke redenen die u deze blokkering kunnen laten zien:

 • De raamregelkabel is verward of gebroken: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas correct op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Stuurwiel vergrendeld op mijn Volkswagen Passat, wat kan ik doen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Volkswagen Passat 7?

Nu hebben we ontdekt waarom de handmatige ruit van uw Volkswagen Passat 7 is vergrendeld in de open of gesloten positie. We zullen nu praten over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u kunt deblokkeer de ruit van uw Volkswagen Passat 7 . Om dit voor elkaar te krijgen, heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle zult u snel merken of sommige onderdelen zijn beschadigd, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel in de war is of als de rails beschadigd zijn, waardoor de ruit van uw Volkswagen Passat 7 wordt geblokkeerd. rails kunt u proberen deze terug te plaatsen en te smeren, anders moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om veilig bij de te vervangen systemen te kunnen.

Elektrisch raam vast op Volkswagen Passat 7

Laten we nu verder gaan met het meest voorkomende geval, a elektrisch raam geblokkeerd op Volkswagen Passat 7 . Het is duidelijk dat elektrische ramen eigenlijk moeilijker zijn dan handmatige ramen en daardoor ook hun deel van extra problemen met zich meebrengen.

Waarom zit de elektrische ruit van mijn Volkswagen Passat 7 vast?

Laten we beginnen met de mogelijke oorsprong van een geblokkeerd raam op Volkswagen Passat 7:

 • Defecte raamopenermotoren: Het is duidelijk dat dit een van de meest fundamentele factoren is voor het falen van de raamopwinder, omdat deze motoren na verloop van tijd moe worden en onbruikbaar kunnen worden gemaakt. Over het algemeen kun je dit ontdekken, want voordat ze volledig afhaken, beginnen ze moe te worden en gaat het raam steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in een dergelijk geval zou u een bepaald geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamopener kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, bovendien zou u een geluid moeten horen wanneer u het raam van uw Volkswagen Passat 7 activeert

  .

 • De zekering van de raamlift is defect, dus geen stroomtoevoer naar de raamliftmotor van uw Volkswagen Passat 7

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Kofferbak vastgelopen op Volkswagen Passat, wat kan ik doen?

Hoe ontgrendel ik de vastzittende elektrische ruit van mijn Volkswagen Passat 7?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerd raam op Volkswagen Passat 7 hebben ontdekt, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen. In dit artikel vindt u de verschillende maatregelen die u kunt nemen om het raam van uw Volkswagen te deblokkeren Passaat 7:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes breekt die deze op hun plaats houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u de zekering van de raamlift op uw Volkswagen Passat 7 bekijken, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, uiteraard is een dode-motoreenheid niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Volkswagen Passat 7, dan kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze gewoon op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Eindelijk, als er niets gebeurt wanneer u de schakelknop activeert en u al uw elektrische verbindingen hebt gecontroleerd, verwijder dan de schakelknop om te zien of deze goed is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Passat die blijft branden

Daar weet je het nu hoe zich te ontdoen van een vastzittende ruit op Volkswagen Passat 7/strong, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw technicus die de mogelijkheid heeft om ze voor u te doen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Passat 7 wilt, ga dan naar onze Volkswagen Passat 7-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector