Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam zit vast op Volkswagen Jetta, wat kan ik doen?

Desalniettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, ze worden de hele zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de gemakkelijkste manieren om deze hitte de hele zomer vrij snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is door uw ramen te openen terwijl u rijdt. In sommige gevallen is uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam vast op mijn Volkswagen Jetta? Dit is precies wat we vandaag zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid ontdekken van een handmatig raam dat op Volkswagen Jetta is geplakt, en ten tweede de omstandigheid van een elektrische ruit.

Handmatig raam vast op Volkswagen Jetta

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, als de raam van uw Volkswagen Jetta zit vast in de open of gesloten positie Het zal technisch niet veel vervangen, maar in de open positie is het noodzakelijkerwijs vervelender, je riskeert dat je auto wordt gestolen, of door slecht weer gaat en dat de binnenkant van je Volkswagen Jetta schimmelt of elektrische problemen heeft als een gevolg van vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Volkswagen Jetta vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige raam van uw Volkswagen Jetta zit vast in open of gesloten positie zijn er twee belangrijke oorzaken die u deze blokkade kunnen laten zien:

 • De raamregelkabel is verward of vernietigd: dit voorkomt dat het systeem het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn beschadigd: ze voorkomen dat het glas op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Jetta te openen met een lege batterij?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Volkswagen Jetta?

Nu hebben we ontdekt waarom het handmatige raam van uw Volkswagen Jetta in geopende of gesloten toestand vergrendeld is. We zullen nu praten over de alternatieven die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het raam van uw Volkswagen Jetta . Om dit te bereiken heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raamheffersysteem. Met een visuele controle zult u vrij snel zien of sommige onderdelen kapot zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails zijn beschadigd, waardoor de ruit van uw Volkswagen Jetta wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug op de website te plaatsen en te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de te vervangen systemen naar behoren.

Elektrisch raam vast op Volkswagen Jetta

Laten we nu verder gaan met de meest bekende omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Volkswagen Jetta . Elektrische ramen zijn in feite noodzakelijkerwijs complexer dan handmatige ramen en brengen daardoor noodzakelijkerwijs hun deel van extra problemen met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Volkswagen Jetta vast?

Dus laten we beginnen met de mogelijke oorsprong van een raam geblokkeerd op Volkswagen Jetta:

 • Defecte raambedieningsmotoren: dit is in feite een van de meest algemene oorzaken voor het uitvallen van raamafsluiters, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit ontdekken doordat ze, voordat ze helemaal loslaten, moe worden en de ruit steeds minder vrij snel omhoog gaat.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem loopt vast of breekt, in dat geval zou u een specifiek geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het systeem, ook zou u een geluid moeten opmerken wanneer u het raam van uw Volkswagen Jetta activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Volkswagen Jetta

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Jetta te slepen?

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam op mijn Volkswagen Jetta?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerde ruit op Volkswagen Jetta hebben ontdekt, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, op deze website vindt u de verschillende methoden die u kunt gebruiken om een ​​website te plaatsen om de ruit van uw Volkswagen te deblokkeren Jetta:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes op de website breekt.
 • Eenmaal voor het systeem moet u de elektrische installatie testen, de stroomkabels loskoppelen van de motor en met behulp van een voltmeter controleren of u een stroomsterkte van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop voor het openen van het raam drukt. Als dit niet het geval is, moet u kijken naar de zekering van de raamlift op uw Volkswagen Jetta, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die gedraaid is, kun je het zelf proberen door het glas uit de beugels te halen om het terug op de website te plaatsen, in elk ander geval moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een eenvoudige originele vervanging de beste remedie, in feite is een motor met dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Volkswagen Jetta, dan kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze gewoon op uw raam geklikt of geschroefd zijn.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische aansluitingen hebt onderzocht, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze effectief is aangesloten of niet is beschadigd.
Weiterlesen:
Servicelicht Volkswagen Jetta uitschakelen

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een ruit die vastzit op Volkswagen Jetta / Strong, sommige reparaties zijn complexer dan andere, als u geen ervaring heeft om ze zelf te doen, ga dan naar uw automonteur die de mogelijkheid zal hebben om ze voor u te doen.

Mocht je nog andere vragen hebben over de Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om onze Volkswagen Jetta categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector