Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam zit vast op Volkswagen Routan, wat kan ik doen?

Niettemin worden nieuwere auto’s steeds beter geïsoleerd, ze worden de hele zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de eenvoudigste technieken om deze hitte in de zomer snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. Desalniettemin, vaak uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam zit vast op mijn Volkswagen Routan? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid van een handmatig raam op Volkswagen Routan ontdekken en ten tweede de omstandigheid van een elektrisch raam.

Handmatig raam vast op Volkswagen Routan

De mechanismen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn anders, maar als de raam van uw Volkswagen Routan zit vast in de open of gesloten positie technisch zal het niet veel vervangen, maar in geopende stand is het noodzakelijkerwijs irritanter, loop je het risico dat je auto wordt gestolen, of dat je problemen krijgt met slecht weer en dat de binnenkant van je Volkswagen Routan schimmelt of elektrische complicaties heeft vanwege vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Volkswagen Routan vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige raam van uw Volkswagen Routan zit vast in open of gesloten positie zijn er twee belangrijke oorzaken die deze blokkade kunnen beschrijven:

 • De raamregelkabel is verstrikt of beschadigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn gebroken: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe het motorlicht Volkswagen Routan uitschakelen?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Volkswagen Routan?

Nu hebben we ontdekt waarom het handmatige raam van uw Volkswagen Routan in geopende of gesloten toestand vergrendeld is. We zullen ons nu concentreren op de oplossingen die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het venster van uw Volkswagen Routan . Om dit te bereiken heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn vrij eenvoudig. Je zult wel moeten verwijder de verzegeling van uw deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele controle zult u snel zien of sommige elementen kapot zijn, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails kapot zijn, waardoor de ruit van uw Volkswagen Routan wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de mechanismen die moeten worden vervangen.

Elektrisch raam vast op Volkswagen Routan

Laten we nu verder gaan met de meest voorkomende omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Volkswagen Routan . Elektrische ramen zijn namelijk noodzakelijkerwijs complexer dan handmatige ramen en brengen daardoor noodzakelijkerwijs hun deel van bijkomende complicaties met zich mee.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Volkswagen Routan vast?

Laten we dus beginnen met de mogelijke oorsprong van een venster dat is geblokkeerd op Volkswagen Routan:

 • Defecte motoren voor de raamopener: het is inderdaad een van de meest algemene factoren voor het uitvallen van de raamopener, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit te weten komen, want voordat ze volledig ontslag nemen, beginnen ze moe te worden en gaat de ruit steeds minder snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in dat geval zou u een bepaald geluid moeten horen wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, ook zou u een geluid moeten horen wanneer u het raam van uw Volkswagen Routan activeert

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Volkswagen Routan

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Gloeibougie-lampje dat gaat branden tijdens het rijden met mijn Volkswagen Routan

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrisch bedienbare raam van mijn Volkswagen Routan?

Nu we alle mogelijke oorzaken van een geblokkeerde ruit op Volkswagen Routan hebben ontdekt, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen, hier zijn de verschillende technieken die u kunt toepassen om de ruit van uw Volkswagen Routan te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders gaat doen, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat u de nietjes breekt die deze op hun plaats houden.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de voedingskabels van de motor loskoppelen en met een voltmeter controleren of u een stroom van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de raamliftknop drukt. Als dit niet het geval is, moet u naar de raamliftzekering van uw Volkswagen Routan kijken, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te vinden. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgesneden

  .

 • Als het de kabel is die in de knoop zit, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, in elk ander geval moet het worden vervangen.
 • Wat de motor betreft, is een eenvoudige originele vervanging de beste remedie, uiteraard is een dode-motoreenheid niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Volkswagen Routan, kunt u deze gemakkelijk vervangen omdat ze eenvoudig op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Als er tenslotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u hebt al uw elektrische aansluitingen gecontroleerd, verwijder dan de schakelknop om te zien of deze effectief is aangesloten of niet is verbroken.
Weiterlesen:
Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Routan?

Daar weet je het nu hoe u zich kunt ontdoen van een ruit die vastzit op Volkswagen Routan / Strong, sommige reparaties zijn complexer dan andere, als u niet in staat bent om ze zelf te doen, ga dan naar uw autotechnicus die ze voor u kan doen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Routan in de categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector