Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Raam zit vast op Volvo S60, wat kan ik doen?

Hoewel nieuwere auto’s steeds beter worden geïsoleerd, worden ze in de zomer nog steeds behoorlijk heet. Een van de meest eenvoudige methoden om deze hitte in de zomer vrij snel af te voeren, of om u te helpen de mist in de winter te verwijderen, is om uw ramen te openen terwijl u rijdt. Desalniettemin, vaak uw ramen gaan mogelijk niet open of kunnen vast komen te zitten bij het openen of sluiten . Wat moet ik in dit geval doen als ik een raam zit vast op mijn Volvo S60? Dit is precies wat we in dit artikel zullen proberen te beantwoorden, eerst zullen we de omstandigheid ontdekken van een handmatig raam dat op de Volvo S60 vastzit, en ten tweede de omstandigheid van een elektrische ruit.

Handmatig raam vast op Volvo S60

De systemen tussen een elektrisch raam en een handmatig raam zijn echter anders als de raam van uw Volvo S60 zit vast in de open of gesloten positie technisch zal het niet veel veranderen, maar in geopende stand is het noodzakelijkerwijs vervelender, loop je het risico dat je auto wordt gestolen, of dat het slecht weer te verduren krijgt en dat de binnenkant van je Volvo S60 schimmelt of elektrische problemen heeft door vochtigheid.

Waarom zit het handmatige raam van mijn Volvo S60 vast?

Als u zich in de omstandigheid bevindt waar het handmatige raam van uw Volvo S60 zit vast in de open of gesloten positie zijn er twee hoofdoorzaken die deze blokkade kunnen verklaren:

 • De raamregelkabel is verward of vernietigd: dit voorkomt dat het mechanisme het raam omhoog of omlaag brengt.
 • Afdichtingen of glasgeleiders zijn gebroken: ze voorkomen dat het glas optimaal op en neer beweegt.
Weiterlesen:
Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volvo S60?

Hoe open ik het vastzittende handmatige raam op mijn Volvo S60?

Nu hebben we gezien waarom het handmatige raam van uw Volvo S60 in open of gesloten stand vergrendeld is. We zullen nu de antwoorden bespreken die voor u beschikbaar zijn, zodat u dat kunt deblokkeer het raam van uw Volvo S60 . Hiervoor heb je geen zeer geavanceerde mechanische kennis nodig, de handmatige mechanismen zijn eigenlijk vrij eenvoudig. Je zult wel moeten haal het zegel uit je deur om toegang te krijgen tot het raammechanisme. Met een visuele verificatie zult u vrij snel zien of sommige elementen gewond zijn geraakt, zoals de raamsteunen of een hefboomarm, of de kabel verward is of dat de rails gebroken zijn, waardoor de ruit van uw Volvo S60 wordt geblokkeerd. Als het alleen de rails zijn, kunt u proberen ze terug te plaatsen en te smeren, in elk ander geval moet u het onderdeel vervangen, daarvoor moet u eerst het glas voorzichtig verwijderen om toegang te krijgen tot de te verwisselen systemen. .

Elektrisch raam vast op Volvo S60

Laten we nu verder gaan met de meest algemene omstandigheid, a elektrisch raam geblokkeerd op Volvo S60 . Het is duidelijk dat elektrische ramen noodzakelijkerwijs moeilijker zijn dan handmatige ramen en daarom noodzakelijkerwijs hun deel van extra problemen opleveren.

Waarom zit het elektrische raam van mijn Volvo S60 vast?

Laten we dus beginnen met de mogelijke oorsprong van een raam dat is geblokkeerd op de Volvo S60:

 • Defecte raambedieningsmotoren: het is duidelijk dat dit een van de meest voorkomende oorzaken is van het uitvallen van raammechanismen, aangezien deze motoren na verloop van tijd vermoeid raken en onbruikbaar kunnen worden. Over het algemeen kun je dit ontdekken, want voordat ze volledig ontslag nemen, beginnen ze moe te worden en gaat de ruit steeds minder vrij snel omhoog.
 • Een van de tandwielen van het raamliftsysteem grijpt of breekt, in een dergelijk geval zou u een bepaald geluid moeten opmerken wanneer u op de raamliftknop drukt.
 • Net als bij de handmatige raamheffer, kan een van de kabels breken of verstrikt raken in de trommel van het mechanisme, bovendien zou u een geluid moeten opmerken bij het activeren van het raam van uw Volvo S60

  .

 • De raamliftzekering is defect, dus geen voeding naar de raamliftmotor van uw Volvo S60

  .

 • De schakelknop is losgekoppeld of defect
Weiterlesen:
Volvo S60-motor rammelt als het koud is

Hoe ontgrendel ik het vastzittende elektrische raam van mijn Volvo S60?

Nu we alle mogelijke motieven van een geblokkeerde ruit op de Volvo S60 hebben gezien, is het tijd om u te helpen dit probleem op te lossen.Op deze website staan ​​de verschillende maatregelen die u kunt nemen om de ruit van uw Volvo S60 te deblokkeren:

 • Voordat u iets anders doet, moet u voorzichtig uw portierbekleding verwijderen om te voorkomen dat de nietjes die op hun plaats blijven, worden gebroken.
 • Eenmaal voor het mechanisme moet u de elektrische installatie testen, de voedingskabels van de motor loskoppelen en met een voltmeter controleren of u een stroom van ongeveer 12 volt hebt wanneer u op de knop van de raamlift drukt. Als dit niet het geval is, moet u naar de raamliftzekering van uw Volvo S60 kijken, raadpleeg onze inhoud om u te helpen deze te identificeren. Als uw zekering in goede staat is, controleer dan uw voedingsdraden, een ervan moet worden doorgeknipt

  .

 • Als het de kabel is die is gedraaid, kunt u het zelf proberen door het glas uit de beugels te verwijderen om het weer op zijn plaats te zetten, anders moet het worden vervangen.
 • Wat de motoreenheid betreft, is een originele basisvervanging de beste oplossing, in feite is een dode motor niet herstelbaar.
 • Als het een van de raamsteunen is die kapot is op uw Volvo S60, kunt u deze eenvoudig vervangen omdat ze eenvoudig op uw raam worden geklikt of geschroefd.
 • Als er ten slotte niets gebeurt wanneer u de schakelknop inschakelt en u al uw elektrische aansluitingen hebt gecontroleerd, verwijdert u de schakelknop om te zien of deze correct is aangesloten of niet is verbroken.
Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch te monteren Volvo S60?

Daar weet je het nu hoe u van een vastzittende ruit op de Volvo S60 / strong af kunt komen, sommige reparaties zijn moeilijker dan andere, als u niet in staat bent ze zelf te doen, ga dan naar uw autotechnicus die ze voor u kan doen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector