Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen Lupo

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw motorvoertuig op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt deblokkeren, in dit artikel zullen we ons concentreren op een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volkswagen Lupo . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te ontdekken waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Lupo vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volkswagen Lupo hangen?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen Lupo . Allereerst concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Volkswagen Lupo vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Lupo vast komen te zitten :

  • Een van de meest algemene redenen waarom de ruitenwissers vooraan vast komen te zitten op uw Volkswagen Lupo, heeft te maken met de motor die ze aandrijft. Sterker nog, deze motoren kunnen na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten vroeg of laat worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Lupo niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Lupo zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering, moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe de massale luchtstroomsensor op Volkswagen Lupo te reinigen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Lupo vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volkswagen Lupo , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er maar één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig is, zijn er nog enkele speciale auto-onderdelen die alleen op de achterruit van uw Volkswagen Lupo complicaties kunnen veroorzaken. Zorg er dus voor dat u dezelfde controles uitvoert als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Volkswagen Lupo te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Lupo worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Lupo ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze in dit deel een voor een belichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende complicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Lupo, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig, er moeten er meerdere zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet u deze verankeringspunten losdraaien die meestal op silentblocks zijn bevestigd en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Lupo monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Lupo ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Waar is starter op Volkswagen Lupo ?

.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Lupo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Lupo-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector