Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen Multivan

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe je een tankklep of een tankdop kunt ontgrendelen, vandaag zullen we een vervelend probleem onderzoeken dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, omdat we het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volkswagen Multivan . En om dit te corrigeren, zullen we eerst proberen te ontdekken waarom de ruitenwissers van uw Volkswagen Multivan vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volkswagen Multivan hangen?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen Multivan . Om te beginnen kijken we in de voorste ruitenwissers en in een tweede keer in de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Volkswagen Multivan vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Multivan vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Volkswagen Multivan heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze vroeg of laat worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u ontdekken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Multivan niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te testen, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Tot slot, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Multivan zijn geblokkeerd door een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Multivan vervangen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Multivan vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volkswagen Multivan , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Ondanks dat er maar één wisserblad aan de achterkant van uw auto zit, zijn er nog enkele speciale onderdelen die alleen op de achterruit van uw Volkswagen Multivan problemen kunnen veroorzaken. Zorg er dus voor dat u soortgelijke inspecties uitvoert als in het vorige deel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser van mijn Volkswagen Multivan te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om er zeker van te zijn dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Multivan ontgrendeld zijn en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Multivan ontgrendelen?

Als het voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, zullen de oplossingen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een schetsen, het is aan jou om ze aan te passen aan het deel dat je aangaat. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motoreenheid vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (zorg ervoor dat er meerdere moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Multivan monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Multivan ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing vinden (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Multivan van binnenuit?

.

Voor meer tips over de Volkswagen Multivan, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Multivan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector