Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen Passat 8

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties van uw auto te verhelpen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt ontgrendelen, vandaag zullen we ons concentreren op een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volkswagen Passat 8 . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Passat 8 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volkswagen Passat 8 hangen?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen Passat 8 . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Volkswagen Passat 8 vast in de stand omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Passat 8 vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende redenen waarom de voorruitenwissers vast komen te zitten op uw Volkswagen Passat 8 heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Passat 8 niet werken vanwege een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Passat 8 zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering, moeten controleren.
Weiterlesen:
Hoe zet ik de airconditioning aan op een Volkswagen Passat?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Passat 8 vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volkswagen Passat 8 , de oorsprong van uw problemen is min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog enkele speciale auto-onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Volkswagen Passat 8. Denk er dus aan hetzelfde onderzoek uit te voeren als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Volkswagen Passat 8 te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Passat 8 worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Passat 8 ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zijn hetzelfde en we zullen ze in dit deel een voor een beschrijven, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende complicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In dit geval moet u de motoreenheid vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig dat er enkele moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Passat 8 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Passat 8 ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe pas je de mistlampen op Volkswagen Passat aan?

.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector