Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen Scirocco

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw motorvoertuig op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt ontgrendelen, vandaag zullen we ons concentreren op een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volkswagen Scirocco . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen uit te zoeken waarom de ruitenwissers van uw Volkswagen Scirocco vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volkswagen Scirocco hangen?

Dus we beginnen onze inhoud met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen Scirocco . Allereerst richten we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Volkswagen Scirocco vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen waardoor de voorruitenwissers van uw Volkswagen Scirocco kunnen vastlopen :

  • Een van de meest voorkomende redenen voor het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Volkswagen Scirocco heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat uw voorste wisserbladen geblokkeerd zijn vanwege een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleert u vrij snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Scirocco niet werken door een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Scirocco zijn geblokkeerd door een stroomstoring, dus u zult twee auto-onderdelen, het relais en de zekering, moeten controleren.
Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Scirocco, wat te doen?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Scirocco vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volkswagen Scirocco , de oorsprong van uw problemen is min of meer hetzelfde. Ondanks dat er maar één wisserblad aan de achterzijde van uw motorvoertuig is, zijn er nog enkele speciale auto-onderdelen die alleen op de achterruit van uw Volkswagen Scirocco problemen kunnen veroorzaken. Vergeet dus niet om dezelfde controles uit te voeren als in het vorige deel van deze inhoud.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Volkswagen Scirocco te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede deel bekijken welke oplossingen er voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Scirocco worden ontgrendeld en dat ze weer naar behoren werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Scirocco ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zijn hetzelfde en we zullen ze in dit deel een voor een belichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkeringsproblemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motoreenheid lokaliseren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig, er moeten er meerdere zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Eindelijk moet u deze verankeringspunten losdraaien die meestal op silentblocks zijn bevestigd en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Scirocco monteren.

    .

  • In dit scenario zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Scirocco ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing lokaliseren (zekering of relais) en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Scirocco te slepen?

.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Scirocco wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector