Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen T-roc

We zullen opnieuw proberen in dit artikel om u te helpen om de kleine problemen in verband met uw voertuig op te lossen. We hebben onlangs ontdekt hoe je een brandstof deur, of een tankdop, in dit artikel zullen we kijken naar een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimatologische omstandigheden te deblokkeren, een slachtoffer van ruitenwisser vast op Volkswagen T-roc . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen te ontdekken waarom de ruitenwissers van uw Volkswagen T-roc vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volkswagen T-roc hangen?

Dus we beginnen ons artikel met de redenen van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen T-roc . Allereerst kijken we naar de voorste ruitenwissers en in een tweede keer naar de achterste ruitenwisser.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Volkswagen T-roc vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen de een na de ander doorlopen verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen T-roc vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende redenen voor het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Volkswagen T-roc heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In feite kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder gebruikelijk, maar het kan nog steeds gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, kijk omhoog naar de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen of anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen T-roc niet werken door een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Tot slot, laatste kans, de voorste ruitenwissers van uw Volkswagen T-roc worden geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus je zal moeten twee auto-onderdelen, het relais en de zekering controleren.
Weiterlesen:
Volkswagen T-roc DIE problemen hebben met stationair draaien

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen T-roc vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volkswagen T-roc , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw motorvoertuig is, zijn er nog enkele speciale auto-onderdelen die alleen problemen kunnen veroorzaken op de achterruit van uw Volkswagen T-roc. Zorg er dus voor dat u soortgelijke onderzoeken uitvoert zoals ontdekt in het vorige deel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Volkswagen T-roc te ontgrendelen?

Eindelijk, om dit tweede deel doen, zullen we zien welke oplossingen zijn beschikbaar om u ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volkswagen T-roc worden ontgrendeld en dat ze weer naar behoren functioneert.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen T-roc ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen vergelijkbaar zijn en we zullen ze in dit deel een voor een belichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volkswagen T-roc, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (let op dat er meerdere moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen T-roc monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen T-roc ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen T-roc afstellen?

.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector