Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen Touareg

We zullen het in dit artikel opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt ontgrendelen, in dit artikel zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volkswagen Touareg . En om dit te verhelpen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Touareg vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volkswagen Touareg hangen?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen Touareg . Allereerst richten we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan van mijn Volkswagen Touareg omhoog of omlaag?

We gaan één voor één door de verschillende problemen die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Touareg vast komen te zitten :

  • Een van de meest algemene oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Volkswagen Touareg heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze vroeg of laat worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen verhindert, onderzoek tot aan de as van de messen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Touareg niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Tot slot, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Touareg zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Touareg aan te zetten?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volkswagen Touareg vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volkswagen Touareg , is de oorsprong van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto zit, zijn er toch enkele speciale onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Volkswagen Touareg. Vergeet dus niet dezelfde onderzoeken uit te voeren als in het vorige deel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser van mijn Volkswagen Touareg te ontgrendelen?

Ten slotte zullen we voor dit tweede gedeelte bekijken welke oplossingen er voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers van uw Volkswagen Touareg worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe de ruitenwissers van mijn Volkswagen Touareg ontgrendelen?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zijn hetzelfde en we zullen ze in dit deel een voor een beschrijven, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aangaat. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Touareg, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor vinden, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (wees voorzichtig, sommige ervan moeten verband houden met de verschillende veegsnelheden), en verwijder vervolgens de borstels en de koppeling. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Touareg monteren.

    .

  • In deze situatie is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en Als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Touareg ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) vinden en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touareg vervangen?

.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touareg in de categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector