Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volkswagen Up!

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. We hebben onlangs gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt ontgrendelen, vandaag zullen we ons concentreren op een vervelend probleem dat gevaarlijk kan zijn bij slechte weersomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volkswagen Up! . En om dit te verhelpen, gaan we eerst proberen te achterhalen waarom de ruitenwissers op uw Volkswagen Up! vast blijven zitten en, ten tweede, hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom doet de ruitenwisser van mijn Volkswagen Up! vast blijven zitten?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de redenen van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volkswagen Up! . Om te beginnen concentreren we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zijn de voorruitenwissers op mijn Volkswagen Up! vast in op- of neerwaartse positie?

We gaan één voor één door de verschillende problemen die de voorruitenwissers van uw Volkswagen Up! vast komen te zitten :

  • Een van de meest voorkomende oorzaken van vastzittende voorruitenwissers op uw Volkswagen Up! wordt geassocieerd met de motoreenheid die ze aandrijft, in werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten merk vóór de totale blokkering van uw ruitenwissers op dat ze veel langzamer werken.
  • Minder algemeen, maar het kan toch gebeuren, is dat je ruitenwissers vooraan geblokkeerd zijn door een voorwerp dat de werking van de bladen verhindert, kijk omhoog naar de as van de bladen.
  • Als er een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer vrij snel de oorzaak van de problemen, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het kan zijn dat de voorruitenwissers van uw Volkswagen Up! werkt mogelijk niet vanwege een defecte comodo. Om dit te controleren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo de schuld van het probleem.
  • Eindelijk, laatste mogelijkheid, de voorruitenwissers van uw Volkswagen Up! zijn geblokkeerd vanwege een stroomstoring, dus u moet twee auto-onderdelen, het relais en de zekering, controleren.
Weiterlesen:
Waar vind je een zekering voor de stadslichten op Volkswagen Up! ?

Waarom zit de achterruitwisser op mijn Volkswagen Up! zit vast?

Betreffende vastzittende achterruitwisser van uw Volkswagen Up! , zijn de wortels van uw complicaties min of meer hetzelfde. Desalniettemin is er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto, er zijn nog enkele speciale auto-onderdelen die problemen kunnen veroorzaken alleen op de achterruit van uw Volkswagen Up!. Zorg er dus voor dat u dezelfde inspecties uitvoert als in het vorige onderdeel van deze inhoudspagina.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser van mijn Volkswagen Up! te ontgrendelen?

Ten slotte, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volkswagen Up! zijn ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Volkswagen Up!?

Of het nu gaat om de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze in dit onderdeel een voor een schetsen, het is aan u om ze aan te passen aan het onderdeel dat u aanbelangt. Als u andere blokkerende problemen heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op Volkswagen Up!, denk dan niet twee keer na om ons artikel over dit probleem te raadplegen.

  • In dit geval moet u de motoreenheid identificeren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (zorg ervoor dat er meerdere moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Eindelijk moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volkswagen Up!

    .

  • In dit scenario is het vrij eenvoudig maar duur om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest heeft u de mogelijkheid om uw commodo te demonteren door het deksel van de achterkant van het stuur te verwijderen en vervolgens los te koppelen en als u deze verwijdert met de bevestigingsschroeven, hoeft u alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volkswagen Up! ruitenwisser geblokkeerd door stroomuitval: In dit laatste scenario moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) identificeren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen Up! ?

.

Wilt u meer handleidingen over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector