Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ruitenwisser vast op Volvo Xc40

We zullen vandaag opnieuw proberen om u te helpen de kleine complicaties met betrekking tot uw auto op te lossen. We hebben nog niet zo lang geleden gezien hoe je een brandstofklep of een tankdop kunt deblokkeren, vandaag zullen we ons concentreren op een irritant probleem dat gevaarlijk kan zijn in slechte klimaatomstandigheden, het slachtoffer zijn van ruitenwisser vast op Volvo Xc40 . En om dit te beantwoorden, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de ruitenwissers op uw Volvo Xc40 vast blijven zitten en ten tweede hoe u ze kunt deblokkeren.

Waarom blijft de ruitenwisser van mijn Volvo Xc40 hangen?

Dus beginnen we ons artikel met de uitleg van de vastgelopen ruitenwissers van uw Volvo Xc40 . Om te beginnen richten we ons op de voorste ruitenwissers en in een tweede keer op de achterste ruitenwissers.

Waarom zitten de ruitenwissers vooraan op mijn Volvo Xc40 vast in de stand omhoog of omlaag?

We zullen één voor één doorgaan verschillende complicaties die ervoor kunnen zorgen dat de voorruitenwissers van uw Volvo Xc40 vast komen te zitten :

  • Een van de meest fundamentele oorzaken van het vastlopen van de voorruitenwissers op uw Volvo Xc40 heeft te maken met de motor die ze aandrijft. In werkelijkheid kunnen deze motoren na verloop van tijd vermogen verliezen en moeten ze uiteindelijk worden vervangen. Je zou moeten ontdek voor de totale blokkering van uw ruitenwissers dat ze veel langzamer werken.
  • Minder basic, maar het kan toch gebeuren, is dat je voorste wisserbladen geblokkeerd zijn als gevolg van een voorwerp dat de werking van de messen belemmert, kijk dan eens omhoog naar de as van de messen.
  • Als het een gebrek aan smering is, zult u merken dat uw ruitenwissers langzamer gaan, controleer snel de oorzaak van het probleem, anders worden de motoren geforceerd en beschadigd.
  • Het is mogelijk dat de voorruitenwissers van uw Volvo Xc40 niet werken als gevolg van een defecte comodo. Om dit te evalueren, moet u de uitgangsdraden loskoppelen en met elkaar verbinden, als de ruitenwissers werken, is de comodo verantwoordelijk voor het probleem.
  • Eindelijk, laatste kans, de voorruitenwissers van uw Volvo Xc40 zijn geblokkeerd als gevolg van een stroomstoring, dus u zult twee onderdelen moeten controleren, het relais en de zekering.
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de voorste richtingaanwijzer lamp op mijn Volvo Xc40?

Waarom zit de achterruitwisser van mijn Volvo Xc40 vast?

Betreffende vastgelopen achterruitwisser van uw Volvo Xc40 , is de oorsprong van uw complicaties min of meer hetzelfde. Hoewel er slechts één wisserblad aan de achterkant van uw auto is, zijn er nog enkele speciale onderdelen die complicaties kunnen veroorzaken, alleen op de achterruit van uw Volvo Xc40. Zorg er dus voor dat u dezelfde onderzoeken uitvoert als in het vorige onderdeel van dit artikel.

Wat kan ik doen om de ruitenwisser op mijn Volvo Xc40 te ontgrendelen?

Tot slot, om dit tweede deel te doen, zullen we zien welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat de ruitenwissers op uw Volvo Xc40 worden ontgrendeld en dat ze weer goed werken.

Hoe ontgrendel ik de ruitenwissers van mijn Volvo Xc40?

Of het nu voor de ruitenwissers voor of de ruitenwisser achter is, de oplossingen zullen hetzelfde zijn en we zullen ze een voor een in dit onderdeel uitlichten, het is aan jou om ze aan te passen aan het onderdeel dat je aanbelangt. Als u andere blokkeringscomplicaties heeft, zoals een brandstofdeur die vastzit op de Volvo Xc40, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel over dit probleem.

  • In een dergelijk geval moet u de motor identificeren, vervolgens de stroomkabels van deze loskoppelen (let op dat er meerdere moeten zijn die verband houden met de verschillende veegsnelheden), en vervolgens de borstels en de koppeling verwijderen. Ten slotte moet u deze verankeringspunten, die meestal op silentblocks zijn bevestigd, losschroeven en een nieuwe ruitenwissermotor op uw Volvo Xc40 monteren.

    .

  • In deze situatie zal het vrij eenvoudig maar duur zijn om uw commodo te vervangen, het onderdeel kost over het algemeen ongeveer 200 €, eenmaal getest, kunt u uw commodo demonteren door de kap van de achterkant van het stuur te verwijderen, vervolgens los te koppelen en te verwijderen het met de bevestigingsschroeven, u hoeft alleen maar de nieuwe te monteren.
  • Volvo Xc40 ruitenwisser geblokkeerd door stroomstoring: In deze laatste situatie moet u de oorzaak van de storing (zekering of relais) identificeren en het defecte onderdeel vervangen
Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo Xc40 in positie

.

Als je meer tutorials over de Volvo Xc40 wilt, ga dan naar onze Volvo Xc40-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector